Engkæret 5, Virring, 8660 Skanderborg

147 m2 villa

Kontant 2.295.000 kr.

Virring, Skanderborg


Velbeliggende og velholdt familie villa

Virring er en hyggelig og populær by i udkanten af Skanderborg, der ligger ca. 7 min. kørsel derfra. Det er en velfungerende by, især for børnefamilier. Der er mange sociale aktiviteter, skole til 9.kl., daginstitution, mange former for idræt samt Spar købmand. Byen ligger tæt på motorvej, og der er gode busforbindelser til Århus, Skanderborg og Horsens.
Huset er beliggende på en rolig og lukket vej - direkte ud til engareal med stisystemer. Der er store skønne og grønne arealer med bålplads, legeplads, boldbaner mv. Om sommeren holdes fælles Sankt Hans fest og i sensommeren er der lille Cirkus, der slår telt op på disse arealer.
Villaen byder dig velkommen i et stort og funktionelt bryggers, hvorfra man har adgang til to gode værelser, som fungerer perfekt som børneafdeling. Spisekøkkenet er velholdt og har god bord- og skabsplads. Herfra er der adgang til en lys fordelingsgang, som forbinder køkkenet med de store stuer og giver adgang til badeværelse og det store soveværelse. Badeværelset har både badekar og bruseniche og gulvvarme. Ved siden af badeværelset, finder man den gamle entré, som i dag er lukket af og nemt kan indrettes til walk-in.
De store stuer ligger i forlængelse af hinanden og prydes af et fantastisk lysindfald, fra de store vinduespartier, som giver rummende et natligt og behageligt lys. Fra stuen er der direkte udgang til den store sydvendte terrasse og skønne have med mange gode hyggekroge, en stor terrasse i forlængelse med stuen og en overdækket terrasse.

Til ejendommen hører en store garage, men også en carport på hele 48 m2, med egen indkørsel.

Virring har egen skole som går fra 0-9 klassetrin og skolen ligger i meget kort afstand fra ejendommen.
Virring byder også på børnehave, en god sportshal og flere tilknyttede sportsklubber samt en lokal købmand med døgnåbent tankanlæg. 

home byder velkommen til en perfekt ejendom til børnefamilie, som ønsker at bo i en aktiv og velfungerende by. home byder velkommen.
5Antal rum
1999Ombygget
974 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.803 kr.

Udbetaling

115.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,239 / 10.496 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mette Møller
home Skanderborg

Ejendomsmægler og valuar, MDE

memo@home.dk

86 52 28 11

86 52 28 11