Enghøjvej 2, Ørum, 9320 Hjallerup

153 m2 villa

Kontant 498.000 kr.

Omgivet af skov: Ejendom til modernisering


God plads i udhuse og knap en halv hektar jord

Omgivet af skov – og dermed også fred og ro – finder du denne ejendom på Enghøjvej 2 lidt uden for Ørum. Du får ikke kun en beliggenhed som er præget af en virkelig ugeneret atmosfære i nærkontakt med naturen. Du får også masser af potentiale for at foretage moderniseringer, og her er god plads at gøre det på. Udover selve boligen på 153 m2 er der registreret udhusareal på 270 m2, samt garageareal på 63 m2. Grunden i sig selv tæller gavmilde 4.828 m2.
Der er som nævnt kort afstand til den nærmeste landsby Ørum, hvor du finder et kultur- og forsamlingshus, og inden for en radius på yderligere et par kilometer når du Klokkerholm såvel som Hjallerup. Skal du videre omkring, er der let adgang til E45, og Aalborg er dermed også inden for ganske pendlervenlig afstand.
Kaster vi et mere grundigt blik på ejendommen, er der som nævnt et godt potentiale for at opgradere den, og ikke mindst udhusene må siges at have set bedre dage. Omvendt er det også let at se, at naturelskeren med behov for godt med albuerum omkring sig – uanset om det er inde eller ude – på denne ejendom kan etablere en helt særlig oase i hverdagen i pagt med naturen og skovens dybe stille ro.
Stuehusets grundplan er disponeret således, at de typiske opholdsrum og fælles faciliteter, som både beboere og gæster benytter sig af, er samlet i stueplan, mens førstesalen er reserveret til de mere private og tilbagetrukne gemakker.
Således får du i stueplan et spisekøkken, et alrum og en stue, der ligger i delvis åben forbindelse, og som optager langt størstedelen af arealet i dette niveau. Dertil kommer et bryggers i praktisk forlængelse af køkkenet samt et badeværelse med både badekar og bruseniche.
Førstesalen rummer en repos, der kan benyttes som stue eller aktivitetsrum for børnene, og hertil kommer et soveværelse samt to værelser.


Kontakt os på 96 38 38 00 eller dronninglund@home.dk for en fremvisning.
1900
Byggeår
5
Antal rum
4828 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

498.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.208 kr.

Udbetaling

25.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,162 / 2.448 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mark Holm Frost
home Dronninglund

Indehaver, Ejd.mægler MDE & Køberrådgiver

frost@home.dk

96383800

96383800