Enghaven 1, Uvelse, 3550 Slangerup

249 m2 villa

Kontant 3.495.000 kr.

MEGET VELHOLDT STRÅTÆKT CHARME MIDT I NORDSJÆLLANDS NATUR


MEGET VELHOLDT STRÅTÆKT CHARME MIDT I NORDSJÆLLANDS NATUR
Flyt til Enghaven 1, hvis I drømmer om fred og natur. Flyt til Enghaven 1, hvis I drømmer om aldeles velholdt charme, som man bare ikke får på samme måde i nybyg. Og flyt til Enghaven 1, hvis I vil have et hjem med rigelig plads – inde som ude. Boligen har desuden en indretning, der gør, at den nemt kan omdannes til en to-familiers bolig.
Allerede udefra er det tydeligt, at det her er noget særligt. Huset er bygget i 1827, og det toner karakterfuldt frem med stråtækt tag, en hvid facade, sprossevinduer og antracitgrå vinduesrammer og døre. Et pragteksemplar af dansk landarkitektur! Hertil får I store terrassearealer, der smyger sig om huset, og herfra er stemningen lige så charmerende og indbydende med udsigt til træer og marker.  
Udsigten forsvinder ikke i de 249 boligkvadratmeter. Der er meget godt at kigge på indenfor, når I endelig kan tage øjnene fra vuet gennem vinduerne i vest – se bare en udsigt fra førstesalen! Sjælen kommer allerklarest frem i de fritlagte bjælker i alrummet, og samtidig bærer hjemmet i den grad præg af vedligehold og soliditet: I køkkenet fusioneres træbjælker over jeres hoveder, og her er indbygget opbevaring bag hvide flader. Plankegulv, terrakottafliser og knitren i brændeovnen danner legende let hjemlige rammer for jer at falde ind i, og det eneste, der mangler, er jeres møblement og en værelsesfordeling: Her er nemlig god plads til familien, både hvad angår værelser og de to badeværelser.  
Den naturrige beliggenhed placerer jer lige ud til langstrakte vidder. Nyd det fra en bænk i haven eller på en gåtur i det grønne. En parallel cykelsti leder jer sikkert og hurtigt til Uvelse, hvor der blandt andet er institution og fritidscenter, og samtidig er I ikke langt fra blandt andet Hillerød, Lillerød, Slangerup og Farum, som I kan nå på mellem fem og femten minutter – der er bl.a. direkte busforbindelse til Hillerød og Slangerup. Vender I næsen mod København, kan I tilmed stå i hovedstadens centrum efter godt 35 minutters kørsel. I øvrigt har byens borgere købt aktier i en ny købmandsbutik (Din Købmand), som der arbejdes på at få etableret. I mellemtiden er der placeret en container købmand ved byens tankstation.
1827
Byggeår
7
Antal rum
2
Antal badeværelser
1348 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.453 kr.

Udbetaling

175.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

21,431 / 16.808 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Amalie Nørtoft Stausbøll
home Hillerød

Ejendomsmægler, MDE

amas@home.dk

88 20 93 30

88 20 93 30