Energivej 86, 8420 Knebel

150 m2 villa

Kontant 2.695.000 kr.

Lækker etplansvilla med udsigt til vandet


Beliggende i populært område tæt på skole, vandet og indkøb

Velkommen til Energivej 86. Her venter jer en helt igennem lækker og indflytningsklar bolig fra 2008, der har pæne og funktionelle løsninger ( mulighed for opdeling af voksen- og børneafdeling ). 

I kan se frem til 150 kvadratmeter med gulvvarme overalt, og en vidunderlig udsigt til Knebel Vig, da middagssolen og aftensolen rammer den store terrasse og køkken, hvorfra der er rig mulighed for at se de flotte solnedgange.

Boligen varmes op med luft til vand varmepumpe, og har en helt optimal planløsning med fire værelser, to badeværelser, entré, bryggers, stue og køkken / alrum. Alle værelser har gode størrelser, og de to badeværelser er opført i samme stil med et mørkt flisegulv, hvide vægge, bruseniche, toilet og vask, imens det ene også forkæler jer med et lækkert spabad. Det samme gulv går også igen i køkkenet og bryggerset, hvilket skaber et harmonisk og gennemført udtryk. 

Køkkenet er desuden holdt i moderne materialer med hvide moduler, en sort bordplade samt en køkkenø, der skaber en fin opdeling, og mulighed for en spiseplads på den anden side. Der er dejlig udsigt til havet både når der skal laves mad, vaskes op, eller når du sidder ved spisebordet i køkkenet. 

Herfra får I både dobbeltdør ud til terrassen, hvor udsigten også kan nydes, og ind til stuen. Stuen giver jer alle rammer for et dejligt opholdsrum med god plads til sofamøbler, gulv-til-loft vinduer ud mod haven samt havedør, så I nemt kan åbne op.
Derudover får I også et stort skur, som nemt kan laves om til carport med god plads til bilen. Det har tidligere været en carport, men er pt. et skur med dobbeltdør til haven. Her kan aftensolen nydes indenfor som en overdækket terrasse, medens børnene leger i haven, samt mulighed for opbevaring af husets trailer osv.. Tilligemed er der ved boligen en ekstra terrasse hvor morgensolen kan nydes.

I kommer til at bo på en tryg og rolig beliggenhed på en lukket villavej i et populært område tæt på skole, badestrand med badebro, skov ( Mols bjerge) og indkøb. 
Derudover råder området omkring Knebel også over forskellige spisesteder og en hyggelig havn, der er vært for forskellige arrangementer som fællesspisning, sejllads og Sankthansaften, ligesom der er mulighed for at have bådplads.


Lejlighedsvis anvendelse muligt 

Ifølge Syddjurs Kommune vil man frit kunne benytte boligen i kortere eller længere perioder af gangen. Boligen må også stå tom. Indbo medfølger ikke.
2008
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal badeværelser
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.488 kr.

Udbetaling

135.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,588 / 12.926 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Skovholm
home Rønde - Syddjurs

Indehaver & ejendomsmægler MDE

mosk@home.dk

86 34 15 33

86 34 15 33