Emiliedalen 46, Tirsbæk Bakker, 7120 Vejle Øst

186 m2 villa

Kontant 5.749.000 kr.

Lukseriøst villa fra Lasse Larsen i den populære udstykning "Tirsbæk Bakker" i Bredballe


Gennemført materialevalg og fantastisk boligindretning

Helt nyopført (2023) funkis villa fra Lasse Larsen Huse på 186 m² beboelse, 46 m² integreret dobbelt carport samt 11 m² udhus. Opført med facader i den flotte Egernsund Tegl med indfarvet funktionsmørtel, tilpasset de flotte Velfac lavenergivunder med sorte fronter. Den flade tagkonstruktion med 2-lags tagpap samt den sort alu murkrone er med til at sætter ”prikken over i’et” på denne eksklusive villa, som vil tilfredsstille den mest krævende køber.

Opført som lavenergivilla på en fantastisk solrig grund, højt beliggende i udstykningen med gode udsigtsforhold direkte med syd. Der er jordvarmeanlæg fra Vølund, ventilationsanlæg samt gulvvarme i alle rum med trådløse termostater.

Boligindretningen er gennemtænkt og helt ideelt for børnefamilien, som ønsker at bo i et skønt ny-etableret villakvarter med masser af børn, flotte villaer og den skønneste natur, som netop Tirsbæk Bakker er kendt for. Vi kalder Tirsbæk Bakker for Vejles absolut mest attraktive udstykning med store grønne arealer, søer, stier og generelt god luft mellem villaerne. Området er stedet for dig, som ønsker plads - både omkring dig og dit hus, men også til nærmeste nabo. Her er med andre ord tale om store og attraktive parcelhusgrunde midt i den smukke natur. Fra udstykningen kan man – via stier i skoven – gå ned til Tirsbæk Gods og Vejle fjord.

Der er særskilt børne- og voksenafdeling, naturligvis med eget lækkert badeværelse i hver afdeling. Præsentabel hall med imponerende lysindfald. Direkte åben forbindelse til det skønne køkken /alrum med udgang til sydvendt terrasse med muret læmur. Hævet møblerbar opholdsstue. Bryggers / baggang.

Kom og oplev denne imponerende villa. – ring til home Vejle på tlf. 75 822 811 og bestil en fremvisning – ellers mail: vejle@home.dk

2023
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal toiletter
974 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.749.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.537 kr.

Udbetaling

290.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

35,129 / 28.131 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Frendrup Guldmann
home Vejle - Damhaven

Ejendomsmægler MDE - Daglig leder & salgsdirektør

jegu@home.dk

75822811

75822811