Elverdalsvej 3, 8270 Højbjerg

70 m2 villa

Kontant 4.498.000 kr.

HØJBJERG - KRAGELUNDSSKOLENS KVARTER


Ønsker du at bygge dit drømmehus eller delehus på denne idyliske grund, er det muligt at bygge både enfamilieshus og flerfamilieshus på grunden, lokalplanen tillader høj byggeprocent.

home har fornøjelsen at udbyde denne yderst velbeliggende grund med en ældre villa, alternativt byggegrund, i det attraktive og eftertragtede kvarter nær Kragelundskolen. Nuværende ejer har ejet ejendommen fra 1989. Ønsker du at bygge dit drømmehus eller delehus på denne iddyliske grund, er det muligt at bygge både enfamilieshus og flerfamilieshus på grunden, lokalplanen tillader høj byggeprocent.

Chamerende lukket solrig have i Kragelundkvarteret med nærhed til skov og strand.
Et af Kragelundkvarterets absolut ældste huse og grund kan blive dit naturlige bynære refugium.
Grunden er solrig og sydvest vendt med store gamle træer.

Her bor man i et roligt og bynært kvarter tæt på skoven, stranden, en rigtig god skole, indkøb, bus og i cykel-afstand fra Aarhus City. 

Kvarteret er meget præsentabelt, og her er et rigtig godt naboskab. Der ligger integreret institution tæt på boligen. 
Den ældre villa ligger på en ugeneret og solrig syd vendt grund på 753 m2. Haven rummer skøn solterrasse, hvorpå solen kan nydes samt godt havehus pt. indrettet til kontor. 
Villaen er opført ifølge BBR i år 1928 og må påregnes en del renovering alternativt egnet til nedrivning.
Villaens planløsning er fordelt på 110 etagemeter, som indeholder:. 

Man bydes velkommen i en entré med åben forbindelse. Boligens hjerte er den skønne lyse stue med plankegulv, karnap og åbent kig til hyggeligt køkken med udsigt og udgang til ugeneret solvendt  terrasse og have.
1.salen rummer et repos med adgang til både et dejligt lyst værelse og et soveværelse. Kælderen rummer et ældre velindrettet badeværelse med bruseniche og marmorklinker. Her er endvidere vaskerum med vaskemaskine, tørretumbler mv. og pænt gæsteværelse/disponiblet rum og fordelingsgang.

Haven er et kapitel for sig og skal ganske enkelt opleves. Den vender godt for solen og er meget privat og opvokset. Der er et lille udhus på grunden, som i dag er indrettet til kontor.  


1928
Byggeår
3
Antal rum
753 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.498.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.246 kr.

Udbetaling

225.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

27,655 / 21.924 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Thomas Lignell
home Højbjerg

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

lignell@home.dk

86277170

86277170