Elmelundsvej 66, Elmelund, 5200 Odense V

204 m2 villa

Kontant 4.650.000 kr.

Flot og præsentabel ejendom lige op til Elmelundsskoven


Moderniseret stort set overalt i god og nænsom stil og med gode materialer

Her har du mulighed for at bo på landet og alligevel kun under 1 km fra bygrænsen og 5 km til centrum. 

Ejendommens stuehus er i 2008  moderniseret stort set overalt med nye installationer, tag, vinduer, køkken og bad, så det nu fremstår i en særdeles flot stand.

Stuehuset indeholder: entré med klinkegulv og trappe til 1. sal, skøn lys stue med pejseindsats, dejlig spisestue med stuk og flot dørparti til have, hyggelig lille stue/bibliotek med udgang til udestuen. Der er flotte parketgulve i alle 3 stuer. Endvidere er det et dejlig lyst køkken med spiseplads, klinkegulv og Invita-elementer, nydeligt badeværelse med bruseniche samt et godt bryggers med bord, vask og udgang til udestuen. Der er gulvvarme i stueetagen.
På 1.sal: stort flot repos med udgang til en skøn altan, soveværelse med skabe, 3 gode værelser samt et flot badeværelse med bruseniche, spabad og gulvvarme. Der er loft til kip på hele 1. salen på nær i soveværelset.
Endvidere er der en dejlig stor udestue med et godt vue ud over haven.

I de 3 længer er der i den ene indrettet en hyggelig gildestue. Derudover er der et godt værksted samt flere gode og store rum til opbevaring eller andet, der kræver plads. 
Der er også mulighed for dyrehold. I den ene længe er der en god garage samt 2 mindre opbevaringsrum ved siden af garagen. Alle længerne fremstår i fin stand.

Foran ejendommen er der en stor og flot parklignende have med store flotte træer, bl.a. en flot blodbøg. Bagved ejendommen er der urtehave, bærbuske og frugttræer. 

En ejendom som man sjældent ser i så fin stand og samtidig med en så bynær beliggenhed.

Køber skal dog være opmærksom på, at der skal afgives et lille stykke af grunden mod syd til den kommende udvidelse af jernbanen over Fyn. Her vil der kun komme til at køre el-drevne højhastighedstog, som støjer meget lidt. Erstatningen herfor vil tilfalde køber.

Vi fremviser gerne denne flotte ejendom. Ring gerne på tlf. 66165066 og lad os aftale en tid.
1912
Byggeår
8
Antal rum
2
Antal badeværelser
18664 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.650.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.594 kr.

Udbetaling

235.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

28,476 / 22.361 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Ole Errebo
home Tarup

Ejendomsmægler MDE

errebo@home.dk

66165066

66165066