Ekkodalen 25, Erritsø, 7000 Fredericia

179 m2 villa

Kontant 4.995.000 kr.

Rummelig familievilla med udsigt til Lillebælt


Adgang til stranden via skovsti bag ejendommen

Etplans villa i god stand nær strand og vand

Ejendommen er beliggende 130 meter fra strand m. badebro. Stranden nås via skovsti bag huset. En nærmest unik oplevelse for området med både skov og vand så tæt på en bolig i Fredericia. Det skal opleves!

Boligen er beliggende i bunden af lukket vænge i et attraktivt boligkvarter i Fredericia nær skole, børnepasning, indkøb og få kilometer fra Fredericia centrum. Derudover er motorvejsnettet ikke mange minutters kørsel væk. 

Sjældent med en så unik beliggenhed, hvor praktik, ro og livsnydelse går op i en højere enhed.

Selve boligen er opført i kvalitetsmaterialer i 1986. Husets 179 boligkvadratmeter suppleres af en dejlig hems med udsigt til Lillebælt. Herudover adgang til godt loftsrum, som kan bruges til mange formål. Til ejendommen hører integreret carport og udhus.

Husets ejer har siden køb i 2022 isat nye vinduer m. varmetoning i huset (undtagen mod øst). Herudover er køkkenet blevet opdateret med nye låger samt nyt gulv. Alt i alt fremstår villaen totalt indflytningsklar.

Huset rummer: Entré m. adgang til  kontor/værelse samt badeværelse. Fra entreen adgang til det moderniserede køkken m. hvide fronter og husets leverum: stue og alrum med fantastisk lysindfald fra bl.a. store ovenlysvinduer. Fra stuen opgang til hems/opholdsrum med havudsigt. Fra stuen adgang til soveværelse med eget bad. Herudover rummer huset 2 gode børneværelser i modsatte ende af huset.

Til huset hører et fantastisk haveanlæg med stor træterrasse med udsigt til Lillebælt. Haven rummer flere afdelinger med beplantning, græs og søreme også et lækkert udekøkken samt flere terrasser og opholdsmuligheder.

Vil du opleve denne villa og dens beliggenhed? Så kontakt os endelig for mere info og evt. fremvisning!


4Antal rum
1986Byggeår
2Antal toiletter
993 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.863 kr.

Udbetaling

250.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

28,666 / 22.839 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mette Juul
home Fredericia - Købmagergade

Ejendomsmægler, MDE - Daglig leder

juul@home.dk

75 93 02 66

75 93 02 66