Egevej 14, 3200 Helsinge

162 m2 villa

Kontant 2.875.000 kr.

Lys og velindrettet familie-villa


På stille, hyggelig vej centralt i Helsinge

På Egevej 14 i Helsinge finder I et idyllisk hjem, hvor roen og familielivet blomstrer på en fredelig villavej, hvor trafikken er ikke-eksisterende. Dette hjem er som skabt til en harmonisk tilværelse for jer.
Når I træder ind i boligen, bydes I velkommen af en indbydende entré, der straks giver jer følelsen af at være hjemme. Et rummeligt badeværelse og et praktisk gæstetoilet er klar til at opfylde jeres behov, mens en fordelingsgang fører jer til alle hjørner af huset.
De tre soveværelser, der spreder sig ud i huset, står parat til at omfavne jer med deres komfort. Ligesom et veludstyret bryggers, der gør hverdagen lettere.
Køkkenet er selve hjertet i hjemmet – stort, lyst og indbydende. Det er det ideelle sted til familiens kulinariske udfoldelser, hvor alle kan samles om madlavningen.
Spisestuen, der glider naturligt sammen med køkkenet, fører jer ud til en pragtfuld udestue, badet i skønt lys fra syd og vest. Her kan I nyde dagene i solens skær, omgivet af den skønne have. Om sommeren bliver udestuen en portal til haven, når I åbner terrassedøren og udvider jeres opholdsområde til det maksimale.
Dagligstuen er en oase af plads, hvor afslapning og hygge forenes efter en lang dag.
Huset er godt placeret på grunden, omgivet af dejlig terrasser mod syd og vest. Haven er en grøn oase, hvor både pryd- og nyttehave mødes og blomstrer i al deres pragt.
Så træd ind, mærk freden og velværet, og lad Egevej 14 i Helsinge blive jeres nye hjem, hvor livet folder sig ud i sin skønneste form. Velkommen!
4Antal rum
1977Ombygget
2Antal toiletter
800 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.875.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.955 kr.

Udbetaling

145.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,569 / 13.215 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jacob Monrad Jørgensen
home Helsinge-Græsted

Daglig Leder

jamo@home.dk

88 20 94 10

88 20 94 10