Egesvinget 19A, 4040 Jyllinge

170 m2 villa

Kontant 5.595.000 kr.

Moderne villa fra 2016 i Jyllinge


Stor grund med gode bonusbygninger


Intet sted fortælles historien om Nordmarken i Jyllinge lige så godt som her på Egesvinget 19A. Det tidligere sommerhusområde er i dag overvejende omdannet til et villakvarter, og på adressen finder I derfor en moderne og energirigtig villa fra 2016 foruden et hyggeligt, oprindeligt fritidshus fra 1966. Sidstnævnte har i dag status af garage, så vi kan roligt sige, at det er en kombination, vi ikke oplever hver dag.
Villaens moderne kvaliteter understøttes af et indbydende udtryk med lyse murstensfacader og et valmet tag i mørke teglsten. Der er tilføjet solceller, så boligen endda har en energivenlig profil. Villaen tæller 170 lyse og indbydende kvadratmeter, og indretningen er målrettet børnefamilien med i alt fire værelser og to badeværelser.
To store børneværelser flankerer praktisk det ene badeværelse, mens boligens forældresoveværelse både har walk-in-closet og et stort baderum tilknyttet. Det sidste værelse ligger sammen med bryggerset ved entréen, og det er derfor velegnet som hjemmekontor, hvis ikke der skal tilføjes et navneskilt på døren.
De lyse opholdsrum består af en skøn, lys stue og et stort køkken-alrum, hvor loftet er ført til kip. Afdelingerne forbindes af et sæt franske døre, og både køkkenet og stuen har egen udgang til terrassen i det fri. Selve haven er sydvestvendt og ugeneret, og med en grund på hele 1.200 m2 er der stadig rigelig plads til terrasser, græsplæne og blomsterbede. Også selvom forhaven er delvist inddraget til en stor carport og den alsidige bonusbygning, som er indrettet med køkken og badeværelse foruden et par gode rum.
Villaen ligger i den sydlige ende af Nordmarken i Jyllinge, som i mange år udgjorde et attraktivt sommerhusområde. I dag er de smalle, rolige veje efterhånden konverteret til villaveje, men den fredelige stemning er uberørt. I kan samtidig glæde jer over kort afstand til Rema 1000, flere børnehaver og til skolen. Bredden af Roskilde Fjord ligger selvfølgelig også i gåafstand, og i jeres umiddelbare nærområde finder I blandt andet den hyggelige Jyllinge Havn.
Velkommen.

2016
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

5.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.500 kr.

Udbetaling

280.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

34,350 / 27.014 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jonathan Siert
home Stenløse - Ølstykke - Jyllinge

Salgs- & Vurderingschef

josi@home.dk

70 10 10 14

70 10 10 14