Egebjergvej 1, Svenstrup, 6430 Nordborg

277 m2 villa

Kontant 4.995.000 kr.

Unik gennemrenoveret ejendom på skøn beliggenhed


Med utroligt mange anvendelsesmuligheder

Velkommen til en sjælden udbudt ejendom på Egebjergvej 1.

Egebjergvej 1 er en smuk og rummelig ejendom beliggende idyllisk og roligt i Svenstrup med skønne marker som nabo.

Her er en ejendom, der har utroligt meget at byde på, så følg godt med.

Denne ejendom er ideel for familier, der søger en moderne bolig med masser af plads og nærhed til naturen. Samtidig er der mulighed for udlejning både fast eller ferieudlejning af 2 fine lejligheder, der kan genere en pæn indtægt. De er begge fri for lejemål ved overtagelsen. Dertil kommer en stor lade/ garage/værkstedsbygning, gildesal/hobbyrum/biograf og stald med plads til 2 heste.

Svenstrup er en landsby der byder på et godt lokalsamfund, friskole og indkøb kun 1km fra ejendommen. Der er kort afstand til flere badestrande og Nørreskoven.

Ejendommen præsenterer sig selv med en utrolig indbydende facade og en velholdt have, der inviterer til hyggelige stunder og udendørs aktiviteter. Gårdspladsen er anlagt som en perfekt entre til en flot bolig.

Ejendommen er i nyere tid blevet gennemrenoveret med gode materialevalg og fremstår meget flot. Man mærker hurtigt, at der er tale om en særlig ejendom. Hele stueplan i hovedboligen er med gulvvarme.

Fra gårdspladsen træder man ind i en nydelig hall med trappe til førstesalen, der består af et stort værelse med ”walk-in” skab og et stort uudnyttet loftsrum. Fra hallen er der desuden adgang til et værelse med trægulv. Herefter træder man ind i stuer en-suite med samme trægulve og med den smukkeste antikke kakkelovn der er fuld funktionsdygtig. Endnu 2 værelser med trægulve og faste skabe. Et stort badeværelse med flisegulve. Køkkenet er moderne og funktionelt og man har gennem stort vinduesparti udsigt til flotte marker. Det er det perfekte sted at udfolde dine kulinariske færdigheder og skabe uforglemmelige måltider til familie og venner. I køkkenet finder man  en tilsvarende kakkelovn til den i stuen, som også er fuld funktionsdygtig. Trappe til førstesal, hvor man har en hyggelig opholdsstue med en skønt kig over de 17.276 jord, der medfølger ejendommen, til horisonten hvor man kan skimte Als Fjord.

Herefter træder man ind i et bryggers med flisegulv, der giver adgang til et vaskerum og den ene lejlighed. Lejligheden er i fin stand og pænt indrettet med stue, 2 værelser, køkken og badeværelse. 
Til denne er der separat indgang fra sydsiden af ejendommen, hvor man har et hyggeligt terrassemiljø og parkeringsmuligheder. 
Herefter et stort multirum, der har et utal af anvendelsesmuligheder der kan opvarmes. 
I øjeblikket er der indrettet med hjemmebiograf, som kun de færreste har plads til i denne kaliber. Desuden anvendt til gildesal eller ekstra garage, hvis man ikke har nok i den integrerede lade, der ligger i forlængelse af multirummet. 

Et praktisk opvarmet værksted og udgang til stalden, der har 2 hestebokse vendt mod mod indkørslen. Laden er noget for sig, hvis man ønsker gode ekstra kvadratmeter. Her er en el-port fra bagsiden af ejendommen og højt til loftet, hvis man vil opbevare båd, have lift til biler eller lignende. Desuden er der adgang til åbent loftsrum med støbt dække over multirummet, hvor der er mange flere gode kvadratmeter. Her er fyrrummet ligeledes placeret, hvor man har husets varmepumpe installeret som meget fremsynet gør den store ejendom meget økonomisk at opvarme. Der er et træpillefyr som supplerende varmekilde, hvis det en dag bedre kan svare sig. Man har installeret solfangere til at supplere opvarmningen af varmt vand. 

 Den anden lejlighed er placeret modsat i ejendommen ligeledes med egen indgang og parkering. Den indeholder bryggers, køkken, stue og 2 værelser. Det udendørs område er en oase af ro, med en stor terrasse, hvor du kan nyde din morgenkaffe eller afslutte dagen med en afslappende solnedgang. Den velplejede have tilbyder masser af plads til leg og rekreation for børnene, og mulighederne for haveprojekter er uendelige. 

Egebjergvej 1 har en fantastisk beliggenhed, der giver nem adgang til offentlig transport, indkøbsmuligheder og skoler. Samtidig er du kun en kort køretur fra naturskønne områder, perfekte til vandreture og friluftsliv. Sjældent har en ejendom så meget at byde på, og endnu sjældnere er standarden så højt sat som på denne fantastiske ejendom. 

Arbejdet er udført med høj kvalitet og med en utrolig flot rød tråd. 

Vi glæder os virkelig til at byde jer indenfor! 
12Antal rum
1984Ombygget
4Antal toiletter
17276 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.153 kr.

Udbetaling

250.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

28,672 / 22.792 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Lyng Nielsen
home Sønderborg

Ejendomsmægler MDE

jalyn@home.dk

74426575

74426575