Købsaftale underskrevet

Dyssevænget 1, 5610 Assens

201 m2 villa

Kontant 1.295.000 kr.

Charmerende villa med havkig i Assens


Med en dejlig, lukket have

På en lukket vej i Assens, nær Lundager Skov og ti minutters cykleltur fra vandet står denne fine villa klar til nye ejere. Huset fordeler sig over halvandet plan, hvor I får et køkken, en stue, fem værelser, to badeværelser og et bryggers. Sommeren tilbringes i den dejlige, lukkede have. Velkommen til.
Ejendommen fra 1965 præsenterer sig med hvid facade og rødt tag, og der er ydermere en integreret garage med et skur i forlængelse på den 773 kvm store grund.
I stuen bliver i mødt af det flotteste stavparketgulv, og lyset strømmer dejligt ind fra syd. Her kan I indrette et spisebord og en sofaafdeling til hyggelige stunder med familie og venner. Køkkenet ligger tilstødende og er opsat med grå elementer og rum til en spisekrog til den hurtige morgenmad.
Stueplan råder tilmed over de to badeværelser, som begge er udstyret med bruseniche, og der er også et bryggers med egen indgang og plads til vaskefaciliteter. Etagen afrundes af to værelser, mens de resterende tre findes på første sal, og heroppefra har I en fantastisk udsigt over byens tage, Lillebælt og kig helt til Sønderjylland.
Kom med udenfor, hvor sommeren får fine betingelser på den delvist overdækkede terrasse, der modtager sol fra sydvest. Her kan I arrangere havesættet og grillen og nyde dagene, mens den smukke have er flot anlagt med bede og god plads til leg på plænen.
I bosætter jer med gåafstand til indkøb og skoven, mens skole og daginstitution ligger lidt over en kilometer fra hjemmet. Det hyggelige havnemiljø og midtbyen kan I cykle til.
Lyder det som noget for jer? Så ring allerede i dag og hør mere.
6Antal rum
1971Ombygget
2Antal toiletter
773 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karina Nielsen
home Assens

Ejendomsmægler, MDE

kniel@home.dk

64715070

64715070