Dyssebakken 11, 6500 Vojens

196 m2 villa

Kontant 1.995.000 kr.

Vojens


Velindrettet, lys og rummelig villa med en yderst attraktiv beliggenhed.


I det attraktive Dyssebakken kvarter i den nordvestlige del af Vojens, udbydes nu denne lyse og velindrettede villa med unik indretning og hele 5 værelser og et kontor.

Placeringen er ideel, da villaen er beliggende i et godt og børnevenligt kvarter forenden af lukket villavej, og med stisystemer til skole og fritidsinteresser.

Fra entréen er der direkte forbindelse til det store og åbne køkken-alrum. Køkkenet er velindrettet med lyse møbler og med gode vinduer, samt stor glaskarnap der giver et skønt lysindfald til rummet. Karnappen har også dør ud til den sydvest vendte terrasse. Her er der således rigtig gode muligheder for at samle familien omkring spisebordet. Herfra er der kvartsvingstrappe op til tre gode værelser og adgang til et stort loftsrum.
Villaens køkken-alrum fungerer også som centrum af boligen. Herfra har man adgang til kontor, bryggers samt den store stue og en fordelingsgang med adgang til et dejligt, lyst badeværelse med bruseniche og yderligere to gode værelser.
Den store stue er velindrettet med store vinduer og med udgang til terrassen. Vinduernes unikke placering og sammensætning sikrer, at man har et skønt lysindfald uanset hvor i stuen man placerer sig. Fra stuen er der forbindelse til et soveværelse med eget badeværelse med bruseniche.

Til boligen følger der også en stor carport og et godt redskabsrum.

Hvis i dermed leder efter en smuk, unik og lys ejendom med masser af plads til hele familien, samt med god beliggenhed, er dette boligen til jer. Kontakt os i dag for at bestille tid til en fremvisning.


1988
Byggeår
8
Antal rum
2
Antal toiletter
1058 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.157 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,298 / 9.547 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Hans Plesner Drud
home Vojens

Indehaver

drud@home.dk

74530545

74530545