Dyrehavegårdsvej 2, Ganløse, 3660 Stenløse

214 m2 villa

Kontant 4.895.000 kr.

Lyst og moderniseret familievilla i Ganløse


- Hyggeligt og rummeligt

Glem alle forestillinger om en bolig anno 1960 og kom med til Ganløse, hvor denne skønne familievilla trodser tyngdekraften. Villaen er nemlig både rummelig og hyggelig, og tilmed er boligen moderniseret i flotte, tidssvarende materialer. Taget er endda lige skiftet i 2023. Den betagende boligoplevelse fuldendes af den sydvestvendte have, som selvfølgelig er helt privat.
Villaen passer umanerligt godt til den charmerende landsbystemning, som Ganløse er kendt for. Huset byder velkommen med pastelgule facader og sprossede vinduespartier, og fra vejsiden er det de færreste, som vil lure, at der gemmer sig hele 214 boligkvadratmeter indenfor. Opgraderinger som BWT-anlæg og et nyere gasfyr fra 2019 bidrager til det positive helhedsbillede.
Vel indenfor åbner boligen sig op over to etager med god plads som fællesnævner for alle rum. Fire af de fem gode værelser ligger sammen med et toilet på førstesalen, og da dette oprindeligt har udgjort et badeværelse, er installationerne på plads til en genetablering. Det egentlige badeværelse i stueplan danner til gengæld en stor og lækker wellness-afdeling med muret bruseniche og et badekar. I vil sandsynligvis også sætte pris på, at både entréen og bryggerset byder på rigelig skabsplads.
De lyse opholdsrum er dog stjernerne i indretningen. De er alle opdateret med flotte parketgulve i sildebensmønster foruden nyere lofter og lister, mens væggene stort set lige har fået et frisk lag maling. I får et skønt køkken-alrum med hvide fronter fra 2021, og dertil suppleres den store dagligstue af en integreret udestue i boligkvalitet.
Både stuen og udestuen har dobbeltdøre, der kan slås op til terrassen, som med sin betragtelige størrelse matcher husets dimensioner. Her kan I fange solen allerede sidst på formiddagen, hvor sommerfuglene svirrer om sommerfuglebusken. Terrassen forbliver solbeskinnet helt til aftentid, hvor de smukkeste solnedgange farver himlen over jer. Den delvise overdækning udgør desuden det perfekte modsvar til vejrguder i et drilsk lune.
Villaen ligger på en stille vej kun 200 meter fra skolen og 300 meter fra Spar-købmanden. Den centrale adresse kan dermed til fulde leve op til den skønne bolig – kontakt os og lad os uddybe ved en fremvisning.

7Antal rum
2003Ombygget
2Antal toiletter
853 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.098 kr.

Udbetaling

245.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

28,133 / 22.397 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Martin Thorup Fystro
home Stenløse - Ølstykke - Jyllinge

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

fystro@home.dk

70 10 10 14

70 10 10 14