Dybrovej 11, 8270 Højbjerg

94 m2 villa

Kontant 7.998.000 kr.

Charmerende bungalow beliggende i det attraktive Kraglunds kvarter.


HØJBJERG - KRAGELUND

Charmerende bungalow beliggende i det attraktive Kraglunds kvarter. 
Her hos Home har vi nu fornøjelsen af at byde jer velkommen til denne fine ejendom, beliggende på Dybrovej 11. Ejendommen fordeler sig i 2 plan, hvor man har en flot kælder, med gode disponible rum, et badeværelse og indgang og på stueetagen har man 2 lyse stuer, et stort soveværelse, hvor man både fra stue og værelse har direkte adgang til den vestvendte terrasse. Ejendommen er i 2017 blevet renoveret og ligeledes fået bygget til. Der er ligeledes blevet skiftet tag og vinduer.
Når du træder ind i stueetagen, mødes du af en rummelig og lys stueetage. Det første, der springer i øjnene, er det elegante svenske Kvänum-køkken, der udstråler tidløs skønhed og funktionalitet. Dette køkken smelter smukt sammen med to hyggelige stuer, hvor den generøse loftshøjde og store vinduer skaber en åben og indbydende atmosfære. Ejendommens stueetage er designet til at give et behageligt og harmonisk miljø, perfekt til gæster eller tilbringe kvalitetstid med familien. Tillige er lysindfaldet gennemgående og skaber gode leverum. 

I kælderen, finder du flere disponible rum, et moderne badeværelse og et praktisk bryggers. Dette ekstra pladsområde giver dig mulighed for at tilpasse det efter dine behov. Uanset om du har brug for ekstra opbevaringsplads, et hobbyrum eller noget helt andet.

Haven er helt fantastisk. Her er der mulighed for at nyde solen fra både syd og vest. Der er lavet en flot terrasse i tilbygningen, som ligeledes er overdækket og giver massere af sol fra syd og rykker man over til den anden terrasse sidder man i solen fra vest. 
Udeområdet tilbyder ligeledes udendørs bruser og et særdeles charmerende annex, som indeholder et toilet, og stue. 

Dybrovej 11 ligger i det attraktive Kragelundskvarter med gåafstand til Kragelundsskolen og nær skov, tennisbaner og naturskønne områder. Der er kun 2 km til stranden, perfekt for strandelskere og til en hyggelig gåtur. Mindeparken er blot 7 minutters cykeltur væk. Dyrehaven er kun 2 km væk og tilbyder fantastiske naturoplevelser. Dette område kombinerer praktisk beliggenhed med rig mulighed for udendørs aktiviteter og rekreation, hvilket gør det til et ideelt sted at bo for dem, der ønsker at omfavne både by- og naturlivet.

Der er ligeledes mulighed for tilbygning - Sælger har tegninger klar til udlevering. 
5Antal rum
2017Ombygget
3Antal toiletter
1095 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

7.998.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.908 kr.

Udbetaling

400.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

45,800 / 36.889 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mike Donvild
home Højbjerg

Salg & vurdering

miked@home.dk

86277170

86277170