Duevænget 1, 4160 Herlufmagle

104 m2 villa

Kontant 1.595.000 kr.

Renoveret villa med optimeret havemiljø


- bo nær skole, pasningstilbud og idrætshal

Herlufmagle er et super aktivt bysamfund, hvor I kommer til at bo med gåafstand til skole, sport og pasningstilbud, mens cyklen hurtigt fragter jer til indkøbsmuligheder. Glæd jer også til at indrette jeres nye bolig, som er en renoveret villa med træpilleovn og et flot havemiljø, der også har fået et stort løft.
I perioden 2020-2021 gennemgik boligen en stor forvandling, hvor der blev skiftet døre, vinduer gulve, køkken, badeværelse og bryggers, for bare at nævne nogle af højdepunkterne. Dermed står hjemmet helt skarpt, så I skal blot fokusere på at pakke flyttekasser ud.
Grundplanen sørger for plads til hele familien med tre værelser, der udspringer af samme fordelingsgang. I samme afsnit af huset finder I også badeværelset med brus og bryggerset, som via et disponibelt rum er knyttet til garagen. Modsat i huset er kvadratmeterne lige så godt udnyttet med et smart, lyst køkken, hvor der er prioriteret masser af skabsplads. Vinkelstuen bliver skøn i hverdagen, når I samles om måltider og tv-hygge, ligesom her er godt med plads, når I holder fødselsdag for hele familien. Tilknyttet er i øvrigt en hyggelig udestue, der forlænger sommeren.
Haven er hegnet ind, og herude er der også foretaget mange forbedringer. Blandt andet er hegnet en del af renoveringen, ligesom der er lagt fliser, rullegræs og etableret en super lækker overdækket terrasse, som bliver en skøn oase på de lune sommeraftener.
I Herlufmagle bliver I en del af byens fællesskab, og med udspring i idrætshallen er der et godt foreningsliv, ligesom der lokalt er skole, pasningstilbud og offentlig transport. På cyklen når I let indkøbsmuligheder i nabobyen Gelsted. Naturen skal I også glæde jer til at udforske, og for pendleren er der blot et kvarters kørsel til Næstved.
Er det jeres boligdrøm? Book en fremvisning.
1963
Byggeår
3
Antal rum
788 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.206 kr.

Udbetaling

80.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,910 / 7.796 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rasmus Holm
home Ringsted

Partner og Ejendomsmægler, MDE

rholm@home.dk

57 67 46 00

57 67 46 00