Dreyersvej 27, 6000 Kolding

155 m2 villa

Kontant 4.300.000 kr.

Usædvanlig smuk moderniseret 20´er villa med dyb respekt for æstetik, kvalitet, opr. byggestil


Beliggende på Dreyersvej, 10 minutters gang fra centrum

Her finder du en charmerende, total nyrenoveret murermestervilla, der oser langt væk af kvalitet, og er gennemtænkt helt til sidste kvadratmeter. Boligen emmer af hjemlighed, hygge og er indrettet med god sans for alle detaljer. En perle tæt på midtbyen der er lige til at flytte ind i.
Boligen er perfekt for både børnefamilie med små og store børn med god beliggenhed med kun ti minutters tryg skolegang til Sdr Vangskolen, samme afstand til indkøb, børnehave, midtbyen og alle dens butikker, restauranter og cafeer m.m. Du og dine børn vil kunne færdes til det meste på gåben eller cykel.
Indretning i stueetagen: Entre/hall med trappe til overetagen, mellemgang, to skønne stuer, den ene med karnap og begge med det smukkeste sildebensparketgulv, stuk og højt til loftet. Husets hjerterum er køkkenalrummet med mange smukke detaljer og en helt utrolig stemning. Her er god plads til både madlavning og til at samle familie og gæster. Fra alrummet er der udgang til den fine udestue med et dejligt lysindfald, hvorfra du kan gå ud på den store træterrasse, hvor der både er morgen-, middags- og eftermiddagssol. Du finder desuden gæstetoilet med håndvask i stueetagen og desuden en nedgang til underetagen.
Indretning på 1. salen: Gang med trægulv, flot nyere badeværelse med bruser, toilet og håndvask samt skabe, et påklædningsrum, to gode børneværelser samt soveværelse med udgang til skøn østvendt terrasse med en charmerende kig over områdets haver og huse.
Indretning i underetagen: Gang, tre store, lyse disp. rum, vaskerum med skabe, håndvask og stik til vaskemaskine, dejligt badeværelse med bruser, toilet og håndvask.
Villaen har desuden en rigtig charmerende gammel have med skønne træer og en dejlig terrasse, hvor du kan fange aftensolen.

6Antal rum
2019Ombygget
3Antal toiletter
423 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.300.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.964 kr.

Udbetaling

215.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

24,724 / 19.690 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Hanne Viuf Faaborg
home Kolding - Slotsallé

Indehaver, Ejendomsmægler

hannef@home.dk

75520311

75520311