Doktorvænget 3, 9340 Asaa

170 m2 villa

Kontant 948.000 kr.

170 m2 velholdt bolig med stor dobbeltcarport


Central beliggenhed i Asaa

På denne rolige adresse i Asaa, finder du dette skønne ét-plans hus fra 1973. Huset er blevet renoveret i 2008, så boligen fremstår yderst lys og velholdt. Derudover får du 170 skønne kvadratmeter bolig, med store rum og masser af plads. Huset er beliggende kort fra Asaa bymidte, hvor du finder skole og andre institutioner, små lokale butikker så du kan klare dagligdagens nødvendigheder. Ydermere får du et stærkt lokalfællesskab, hvor resten af byens beboere støtter op om fællesskabet. Alt i alt en bolig, som kan opfylde dine behov som familie, så velkommen til Doktorvænget 3!
Dette skønne familiehus i 1-plan byder på bryggers, samt en gæste entré og hele tre værelser, med mulighed for at lave et fjerede, et gæstetoilet og et badeværelse. Et køkken med en masse skabs- og bordplads og mulighed for at indrette med et spisearrangement. Til sidst får du en stor vinkelstue, samt en flot udestue fra 2009.
Når du træder ind ad døren på Doktorvænget 3, møder du husets første rum bryggerset. Her er der plads til vaskefaciliteter samt opbevaring. I forlængelse med bryggerset finder du et af husets værelser, som ville være essentielt til enten kontor eller viktualierum. Fra bryggerset møder du en bred og rummelig fordelingsgang med indgang til to af husets værelser, gæstetoilet, badeværelse, gæste entré, samt køkken og stue. Husets to værelser er rummelige med store vinduespartier, som giver et naturligt lysindfald. Længere hen ad gangen møder du husets toilet og badeværelse som begge byder på gulvvarme. Til sidst i huset møder du køkkenet, samt den store stue stuen. Det velholdte køkken tilbyder masser af plads til at vise dine færdigheder i madlavning imens gæsterne venter ved spisepladsen. Derudover er det også muligt at åbne op, så du får et stort køkken-alrum-stue i ét. Stuen har som beskrevet en tilhørende udestue, hvor der er gulvvarme, samt et naturligt lysindfald gennem de store vinduespartier med udsigt til både bag- og forhave.
Udendørs på Doktorvænget 3, finder du en stor have med et åbent græsareal med terrasse, hvor der er mulighed for at etablere en legeplads til børnene, eller holde større udendørs selskaber om sommeren. Til sidst får du en dobbelt carport samt en fornuftig garage på hele 42 kvadratmeter med rig mulighed for parkering, opbevaring eller værksted.
Lyder denne ejendom som noget for dig? Så kontakt os på 96 38 38 00 eller dronninglund@home.dk for en fremvisning. Vi ser frem til at høre fra dig.

1973
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal toiletter
911 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

948.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.881 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,918 / 4.587 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mark Holm Frost
home Dronninglund

Indehaver, Ejd.mægler MDE & Køberrådgiver

frost@home.dk

96383800

96383800