Dørup Gade 2, Dørup, 8362 Hørning

225 m2 villa

Kontant 4.598.000 kr.

Hørning / Dørup


Flot ejendom i naturrige omgivelser nær byen, imponerende i både størrelse og stand!

Det bliver næppe plads, I kommer til at mangle, hvis ejendommen her på Dørup Gade 2 bliver jeres. Her får I nemlig hele 225 flot istandsatte boligkvadratmeter at indrette jer på samt en grund, der byder på i alt 1.703 kvadratmeter med masser af skønne, uforstyrrede hyggekroge.

Faktisk er det svært at forestille sig, at I kommer til at mangle noget som helst med base her. Landsbyen Dørup er en sand lille perle, der ligger omgivet af smuk natur. Samtidig er der særdeles let adgang til såvel Hørning som Skanderborg og Aarhus takket være den korte afstand til motorvejsnettet. De fredelige, landlige omgivelser til trods kan I således nå alle byens gode tilbud inden for bare et kvarter i bil – og de to kilometer til den lokale skole klarer børnene let på cykel eller via skolebussen.

Ejendommen blev opført i år 1900, men den er siden 1999 blevet totalistandsat, og resultatet er en særdeles attraktiv bolig med en både moderne og charmerende atmosfære, hvor der er værnet nænsomt om stedets oprindelige stil.

For at zoome ind på et par af de helt store opdateringer, kan det nævnes, at der i 2006 blev etableret et skønt, centralt opholdsmiljø med køkken, alrum og stue i åben forbindelse. Hele første sal blev desuden bygget op fra ny i 2001, så alt fra etagens flotte gulve til taget med kobberinddækning og -tagrender stammer fra denne omgang.

Fra stueplanets opholdsstue er der udgang til en stor terrasse og fra køkkenet en tilsvarende rummelig altan med morgensol. I 2012 blev ejendommen dertil forkælet med endnu et særdeles tillokkende samlingspunkt: Et stort, lækkert orangeri af topkvalitet med adgang direkte fra køkkenet og en fantastisk udsigt over haven.

Foruden de indbydende opholdsrum byder stueplan på to værelser, et bryggers, et badeværelse samt en hall med trappe til førstesalen, og her venter yderligere to værelser, endnu et badeværelse og en stor ekstrastue.

Kontakt os for en fremvisning og få mange flere detaljer.
1900
Byggeår
8
Antal rum
2
Antal toiletter
1703 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.598.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.448 kr.

Udbetaling

230.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

28,163 / 21.958 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Nicolaisen
home Hørning

Partner, Ejendomsmægler MDE

hnico@home.dk

86922222

86922222