Degnebakken 32, 8230 Åbyhøj

164 m2 villa

Kontant 7.298.000 kr.

DEGNEBAKKEN - ÅBYHØJ


Fantastisk villa på hele 267 etagemeter på én af Åbyhøj's bedste adresser!

Dette fantastiske, 3 plans hus ligger på en attraktiv adresse i Åbyhøj, tæt på byen. Det er velbeliggende på en stille villavej, kun ca. 1 km fra bygrænsen til Aarhus C og dets pulserende byliv. Huset er rummeligt og veludnyttet på alle tre etager, hvor der tilmed er mulighed for flere soveværelser. Bag huset finder man en skøn sydvestvendt terrasse og en privat have, der absolut er et besøg værd. Boligen fremstår yderst velholdt og klar til indflytning, og den er beliggende på en 788 m2 grund, der er regulær og overskuelig.
Der er en indkørsel ved siden af huset til en stor carport med skur i forlængelse af. Ved indgangen bliver man budt velkommen i en flot og stor entré med charmerende originale detaljer og masser af mulighed til skabsplads. Derudover er der et stort og rummeligt køkken-alrum, hvor man har en dejlig udsigt til haven mod vest. Køkkenet er stilfuldt og funktionelt med god plads til madlavning samt spisebord i åben forbindelse til resten af rummet. Der er også en stor stue, der har plads til både tv-afslapning og hyggelige sammenkomster. Til sidst i stueetagen skal der nævnes at der et flot og lyst badeværelse samt et godt kontor/værelse.

På første sal finder man det andet badeværelse samt tre regulære soveværelser, hvoraf det ene har en dejlig udsigt over byen samt en god repos, der kan bruges som kontorplads. 
Underetagen i huset har gennemgået en større renovering i 2017. Her er der god loftshøjde, behageligt indeklima, gulvvarme flere steder og masser af lys. Der er et separat viktualierum, to gode disponible rum, som kan fungere som gæste- eller soveværelse (dog ikke godkendt til beboelse), et vaskerum samt en garage/værksted/hobbyrum på 22 m2.
Udenfor finder man en skøn terrasse og have, der vender mod sydvest i smukke fredelige naturomgivelser. Man befinder sig i rolige omgivelser, hvor man kan nyde solen fra morgen til aften. Haven og de private omgivelser emmer af hygge og har masser af plads.
Dette hus ligger i gåafstand til offentlig transport, dagligvarebutikker og specialbutikker m.m. Det er en del af det eftertragtede skoledistrikt for Gammelgårdsskolen, og beliggenheden er i top med trygge rammer i det attraktive børnevenlige Åbyhøj. Samtidig er man tæt på Aarhus C og det pulserende storbyliv, som nemt kan nås på cykel eller gåben.

Dette hus er perfekt til den store børnefamilie, der søger en attraktiv og bynær beliggenhed i et populært børnevenligt område med en anerkendt skole i nærheden.

home inviterer indenfor og viser jer dette fantastiske hjem!
6Antal rum
1977Ombygget
2Antal toiletter
788 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

7.298.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.758 kr.

Udbetaling

365.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

41,901 / 33.749 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Damgaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Ejendomsmægler, MDE

anda@home.dk

86152700

86152700