Købsaftale underskrevet
Ingen bopælspligt

Damgårdsvej 13, Niverød, 2990 Nivå

160 m2 villa

Kontant 4.995.000 kr.

Velholdt villa med hyggelig have og udsigt til søen og skøn natur på attraktivt vænge


Nyt fjernvarmeanlæg fra sommeren 2023, lyst og indbydende leverum med god plads

For enden af ét af Nivås mest attraktive kvarterer med naturen lige uden for døren, kan I på Damgårdsvej 13 slå dørene op til den indflytningsklare villa, hvor hverdagen får gode betingelser.
Ud over at kunne danne base i et roligt og trygt kvarter, får I her kort afstand til hverdagens fornødenheder som daginstitution, skole, gymnasium såvel som den populære privatskole Per Gyrum for slet ikke at nævne den storslåede natur Nivå er kendt for. I kan på ingen tid gå til Dageløkke Skov, hvor mange gode udendørsaktiviteter venter ligesom Nivå strand og havn også byder på gode oplevelser. Der er gode forbindelser til motorvej og tog således at København kan nås på kun 35 minutter.
Haven er et kapitel for sig, der udover en græsplæne og det østvendte terrassemiljø med udsigt til søen har smukke rhododendronbuske, så der er stedsegrønt hele året rundt – også når blomstringen er ovre. En sand ugeneret oase, hvor udelivet kan nydes i fred og ro.
Villaen fra 1988 byder på 160 kvm fordelt på to plan i en god og veludnyttet planløsning. Villaen er løbende vedligeholdt og fik renoveret begge badeværelser i 2010 ligesom bryggerset også er moderniseret – sidst men ikke mindst blev der i sommeren 2023 installeret et nyt fjernvarmeanlæg.
I stueplan bydes I velkommen i entréen med trappe til førstesal ligesom I her får adgang til badeværelse, bryggers samt hjemmets samlingspunkt, det dejlige, indbydende leverum bestående af køkken og stue i åbent forløb. Stuen er rummelig med herlige lysindfald gennem de store vinduespartier, og hvor I får god plads til at indrette med flere opholdszoner. Den stemningsspredende brændeovn bidrager med en god varme og en hyggelig atmosfære. Via franske dobbeltdøre træder I videre ind i et dejligt værelse, der nemt kan indrettes til soveværelse, kontor eller hvad end I måtte have behov for.
Boligen rundes flot af på førstesalen med tre indretningsvenlige værelser, badeværelse samt en møblerbar repos.
En villa, der med sin gode beliggenhed skal opleves.

4Antal rum
1988Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Svane
home Nivå - Kokkedal

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Projektansvarlig

misva@home.dk

49 14 14 49

49 14 14 49