Damgårdstoften 47, 8320 Mårslet

175 m2 villa

Kontant 5.498.000 kr.

MÅRSLET


Skøn nyere 1 plans villa opført i 2020 på rolig beliggenhed i lukket område

Velkommen til en skøn højteknologisk kvalitetsvilla på 175 kvm. bolig i 1 plan og herudover 28 m2 anneks pt. indrettet til hjemmebiograf, og et separat redskabsrum på ca. 5 m2.

Villaen er opført af Brdr. Thybo Huse, hvor der virkelig er tænkt over alle detaljer og optimal indretning.
Der er installeret antikalk anlæg, elektroniske Yale låse og Philips Hue belysning.

Villaen byder på 3 store lyse soveværelser, det ene med walk in closet og endnu et fint værelse. Der er 2 lækre badeværelser med smukke travertinklinkegulve, store brusenicher og japanske/elektriske Grohe toiletter

Stort bryggers med faste skabe, vaskemaskine og tørretumbler og med udgang til haven.
Husets entré er rummelig og desuden er der viktualierum, depotrum og ikke mindst en stor og hyggelig stue med udgang til den skønne terrasse.
I midten af huset er villaens omdrejningspunkt, det store køkkenalrum, fjernbetjent ovenlysvindue, og 2 brede glasskydedøre ud til haven.

Køkkenalrummet har et dejligt og funktionelt køkken med flotte elementer fra JKE. Der er i alle rum enten eksklusive klinker eller lamelparketgulve i eg og akustiklofter. Ovenlysvinduerne tillader sammen med Genvex anlægget effektiv udluftning af hele huset, så der er rart at være, selv på varme dage.

Haven er enkelt anlagt med græsplæne og 3 terrasser. Den ene med vildmarksbad. terrasserne vender perfekt for solen mod hhv. syd og vest.

Stor indkørsel med plads til 2 biler. Anneks er indrettet med gulvvarme, Genvex og samme egeparketgulv som i huset under gulvtæppet. Annekset er pt. indrettet til den ultimative hjemmebiograf med bl.a. indbyggede loftshøjttalere, smart belysning mv.

Kort sagt - en skøn og rummelig kvalitetsvilla udover det sædvanlige, i et roligt, smukt og børnevenligt område tæt på populære Mårslet skole med høj trivsel mv., pasning, indkøbsmuligheder og smuk natur. Dette er boligen til den kræsne køber, som ønsker en villa i høj kvalitet på en lukket og rolig vej!

5Antal rum
2020Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

5.498.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.463 kr.

Udbetaling

275.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

31,541 / 25.402 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mike Donvild
home Højbjerg

Salg & vurdering

miked@home.dk

86277170

86277170