Dalumvej 19, 9541 Suldrup

269 m2 villa

Kontant 3.995.000 kr.

Dalumvej 19


En villa ud over det sædvanlige

Allerede ved første øjekast indtræder visheden om, at denne bolig skiller sig ud fra mængden. Den moderne funkis- arkitektur kombineret med vedligeholdelsesfri træbeklædning vækker straks din nysgerrighed og pirrer interessen for at udforske mere af denne fascinerende bolig. Og med god grund, for Dalumvej 19 er ikke bare en almindelig villa; den er indbegrebet af gennemtænkte løsninger, bæredygtige valg og materialer af højeste kvalitet.

Når I kommer hjem fra arbejde kan bilerne parkeres i den integrerede garage med port af massiv mahogni eller på den tilhørende indkørsel. Ved fordøren bydes gæsterne varmt velkommen og her afsløres hvad der gemmer sig bag facaden af denne enestående bolig. De polerede betongulve fører dig elegant til husets hjerte - det store køkken/alrum og stue, der smelter sammen i en harmonisk enhed. Med en loftshøjde på 3 meter får rummet en imponerende dimension, og de store vinduespartier skaber en forbindelse mellem indendørs og udendørs, hvilket giver en følelse af, at naturen nærmest bliver en del af boligen. Adgangen til den omkransende terrasse fra tre forskellige steder i rummet gør det nemt at nyde måltider eller en kop kaffe under åben himmel. Det eksklusive køkken fra Rotpunkt imponerer med en køkkenø med marmorbordplade, bruneret kobberstænkplade og en række velovervejede detaljer og unikke løsninger. En alkove af massiv mahogni tilfører hygge, og selvfølgelig er loftet udført i troldtekt for optimal akustik. Gulvvarmen i stueplan forkæler dig med ekstra komfort. Stueplanen rummer også voksenafdelingen med soveværelse, walk-through og et stilfuldt badeværelse med bruseniche med armatur fra QTOO Circle. Et gæstetoilet følger samme elegante stil. Det særlige ved denne bolig er den gennemførte stil og konsekvente anvendelse af kvalitetsmaterialer, der skaber en rød tråd gennem hele huset. Fra garagen, får du let adgang til huset via bryggerset.
En elegant trappe fører op til førstesalen, hvor en repos med ovenlysvindue og adgang til en solrig altan venter. Førstesalen byder på tre værelser og et badeværelse med bruseniche, alt sammen holdt i samme stil som stueplan. Reposen tilbyder plads til et multirum, kontor eller muligheden for at skabe et ekstra værelse.
Haven udgør en skøn oase med store træer, der giver behagelig skygge på varme sommerdage. Udsigten til de naturskønne omgivelser er en konstant gave. Terrassen inviterer til hyggelige grillaftener med familie og venner. Med en grund på 1359 kvadratmeter er der også rigelig plads til legende børn. Beliggenheden byder på nærhed til skole som går til og med 9 klasse, indkøb og fritidsaktiviteter. Pendling til arbejde er nemt med kort afstand til motorvejen, og kort afstand til Støvring og Aalborg.
5Antal rum
2022Byggeår
3Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.475 kr.

Udbetaling

200.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

22,914 / 18.227 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Brosbøl Nymand
home Støvring

Indehaver & ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

nymand@home.dk

98 37 30 00

98 37 30 00