Dallundvej 30, 5471 Søndersø

235 m2 villa

Kontant 2.195.000 kr.

Unik og charmerende villa med fjernvarme


Beliggende centralt i Søndersø nær alle hverdagens fornødenheder

home Nordfyn udbyder nu denne præsentable og fantastiske villa i Søndersø. Den første del af boligen er opført i år 1900, hvor den sidste del er bygget i 1992, dette blev samlet af den flotte glasgang som blev opført i 2009. Ejendommen er løbende renoveret så den nu fremstår både indflytningsklar og særdeles spændende. Boligen har fået installeret fjernvarme samt har sælger gået efter at gøre det så brugervenligt som muligt blandt andet ved at have vedligeholdelsesfrie gavle, udhæng, tagrender og kvist i form af zinkinddækning.
Man mærker hurtigt at boligen her kan noget specielt. Selve boligen indeholder hele 235 m², som er godt udnyttet og bestående af: Fin entre med adgang til et nydeligt badeværelse, en lækker stor spisestue, hvor det pæne trægulv med gulvvarme, den flotte New Yorker væg og bjælkerne i loftet, virkelig kommer til sin ret. Fra spisestuen og igennem de franske døre er der et rummeligt og dejligt Kvik køkken fra 2009 med Afrikansk valnødbordplade, sorte kvalitets granit klinker og gulvvarme.
Fra den flotte glasmellemgang med gulvvarme og med en flot valnød væg med 3D effekt, da de små stykker er sat på 1 for 1, for at give effekten. Fra glasgangen er der adgang til husets fine bryggers, hvorfra du også finder husets andet badeværelse. Mellemgangen ender ud i husets fantastiske og rummelige stue, hvor valnød væggen her går igen og skaber en rød tråd igennem hele boligen. Fra stuen er der udgang til den overdækkede terrasse og resten af haven. I det store soveværelse, har man virkelig gået efter at skabe de bedste rammer for en god nats søvn.
Boligens 1. sal indeholder: 2 rigtig gode værelser, hvoraf det ene kan deles op, hvis man mangler et værelse mere. Bekvemmeligheden vil ingen ende tage, da der på 1. salen er husets tredje badeværelse. 
Ejendommens udvendige areal består af en flisebelagt indkørsel, en dejlig stor carport med plads til 2 biler, værksted, en sindssyg flot og rummelig have anlagt med græs. Der er virkelig gjort en dyd ud af at skabe nogle hyggelige miljøer. I haven er der nemlig lavet forskellige skønne kroge, som bl.a. bålplads, en flot havepavillon af massiv træ med zinktag m.m. Ejendommen byder på flere terrasser, og du kan både finde dem overdækket og ude i solen.
Boligen er beliggende nær Søndersø by, og de mange faciliteter den tilbyder for både store og små. Her er bl.a. børnehaver, skole, gymnasium, flere dagligvare- og specialbutikker, sports- og fritidsaktiviteter m.v. Hvis det er naturen der trækker, så er man beliggende ganske tæt på Dallund sø og Dallund slot, hvor der er mulighed for en rask gåtur. Samtidig er der kort afstand på ca. 15 km. til Odense Banegård og motorvejsnettet over Fyn. Dette er en ejendom som virkelig skal ses!
5Antal rum
1900Byggeår
2Antal toiletter
1209 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.272 kr.

Udbetaling

110.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,695 / 10.046 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jacob Dall
home Nordfyn

Partner, Salg & vurdering

dall@home.dk

64824232

64824232