Dalby Møllevej 17, Dalby, 6000 Kolding

187 m2 villa

Kontant 4.495.000 kr.

Funkisvilla i roligt og populært kvarter


Flyt ind i et børnevenligt område, med godt naboskab

Nu kan du blive ejer af et flot hus bygget i funkisstil med stramme linjer og hvor pladsen er godt udnyttet og indrettet optimalt til en børnefamilie. 

Her kommer du til at bo i et område af Kolding, hvor du finder masser af børnefamilier, gode stisystemer til skole, boldbaner og områdets legepladser, eller også kan du finde roen i en gåtur ved Dalbymølle, hvor stier kan føre dig helt til Vonsild. Efter en kort cykeltur, kan du også nyde en sommerdag ved Rebæk strand.
Her kan du også blive en del af et godt foreningsliv, hvor der er aktiviteter for alle aldre. 
 
Huset er bygget i 2012, her bliver du budt velkommen ved den indbyggede carport. Her er hverdagsindgangen med et godt stor bryggers, hvor der også er godt med opbevaringsplads. I samme ende af huset kommer du også til 2 af husets værelser, hvor der også er badeværelse med bruser. Husets entre, er en naturlig del af gangen, og er med til at give et godt lysindfald i hverdagen. 

Husets samlingspunkt er det store alrum, hvor der er ekstra lofthøjde og et dejligt lysindfald fra begge sider af huset. Køkkenet er med masser af skabe og en god køkken ø, hvor familien kan samles omkring. Fra alrummet er der udgang til overdækket terrasse, hvor der er mulighed for at lukket af for vinden med det store glaspartier. Den lækre træterrasse går videre ud fra overdækningen og skaber et godt stor uderum. 

Mellem alrum og stuen, giver pejseindsatsen mulighed for at skabe hygge på en kold vinterdag. Muren er opført i de samme sten, som er brugt uden på huset, så det binder tingene godt sammen. Stuen er med god plads til sofagrupper og hygge til familien. 

Den store forældreafdeling rummer både soveværelse, stort walk-in samt badeværelse med bruser og kar. Husets 4. værelse ligger ved køkkenet og giver gode mulighed for et stort kontor, hvor der også er plads til gæsteseng. 

Et dejligt sted som skal opleves. 
5Antal rum
2012Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

4.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.426 kr.

Udbetaling

225.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

25,806 / 20.551 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Sandra Lykke Nielsen
home Kolding Åpark

Indehaver, ejendomsmægler MDE

slns@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33