Købsaftale underskrevet

Dalby Bygade 35, 5380 Dalby

104 m2 villa

Kontant 895.000 kr.

DALBY, Hindsholm


Charmerende og velholdt villa, med skøn udsigt til smuk natur

Med stor fornøjelse, kan vi hos home Kerteminde byde velkommen til denne charmerende villa i Dalby, på naturskønne Hindsholm.
Villaen er beliggende højt og med smuk udsigt mod åbne marker fra den hyggelige have, og træterrassen.
I Dalby finder man, blot 300 m fra boligen, Hindsholmskolen, hvor alle lokalsamfundets børn går i skole, og hvor man ligeledes finder et aktivt foreningsliv, med alt fra fodbold, håndbold, badminton og gymnastisk, til skytteforening.
Fra boligen er der knap 2 km til Mesinge, hvor nærmeste indkøbsmulighed findes, samt den hyggelige Cafe Kirkeladen.
Hindsholm er kendt for sin billedskønne natur, der indbyder til ro og fordybelse, bl.a. ved Fyns Hoved, hvor rigt fugleliv kan opleves. På en kort køretur nås desuden børnevenlige badestrande, ved Dalby Bugten eller Bøgebjerg Strand. 
På ca. 15 minutters kørsel nås Kerteminde, hvor dagligdagens øvrige gøremål kan klares. Kerteminde blomstre særligt om sommeren og byder bl.a. på charmerede handelsgader med restauranter og cafeer, nichebutikker, Renæssancehavnen og skøn maritim stemning ved jollehavnen eller forskellige aktiviteter som eks. minigolf og Fjord & Bælt, samt den populære Kirsebærfestival i juli.

Vi byder velkommen i boligen, der rummer 104 m² bolig fordelt på stueplan og 1. salen, samt 57 m² kælder. Vi byder indenfor igennem det charmerende indgangsparti, og træder indenfor i entreen, med nedgang til kælderen. Fra entreen er der adgang til rummelig opholdsstue, og herfra, samt fra entreen, er der adgang til det skønne og lyse køkken-alrum, med udgang til træterrassen, hvorfra udsigt over marker og landskab kan nydes.
Fra opholdsstuen er der trappe til 1. sal, hvor der er 2 gode værelser, pænt og renoveret badeværelse med bruseniche, samt et ekstra rum (kontor, hobbyrum, depot eller lign).
I kælderen findes endnu et badeværelse, et praktisk vaskerum/bryggers, samt flere gode disponible rum. 

Villaen er beliggende på en skøn grund, hvor der foruden træterrasse er anlagt 2 fliseterrasser, skønt havehus i forlængelse af en masse højbede samt mindre bede og fritstående træer.

En skøn villa, som vi glæder os til at fremvise - så kontakt os endelig for at høre nærmere!
5Antal rum
1907Byggeår
2Antal toiletter
514 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Simon Gavnbo
home Kerteminde - Munkebo

Indehaver, Ejendomsmægler

siga@home.dk

65324404

65324404