Købsaftale underskrevet

Chr. Lunds Allé 27, Dyrup, 5250 Odense SV

118 m2 villa

Kontant 1.979.000 kr.

Solidt 60’er hus på god adresse i Dyrup


God planløsning med mulighed for at præge og sætte egen stil

home Dalum udbyder med den største fornøjelse, dette velplacerede og ikke mindst velindrettede 60’er hus, med mange velbevarede og kvaliteter fra oprindelsen, der er passet og plejet gennem mange årtier – men også med løbende modernisering, hvor bl.a. det lækre køkken/alrum-miljø træder frem, med Tvis-køkken fra 2006.
Hjemmets 118 m2 veldisponerede kvadratmeter indeholder en pæn indgang, hvor man mødes af en rummelig entré med fordelingsgang, hvorfra der adgang til husets opdaterede og gulvopvarmede badeværelsesmiljø – Om hjørnet herfra åbner det store hjerterum sig op, køkken-alrummet, der står opdateret med et flot Tvis-køkken fra 2006 og som uden tvivl er husets samlingspunkt og værested – Via et fransk dørparti indtrædes den hyggelige TV- og opholdsstue med direkte have- og fliseterrasseudgang, stik syd – Fra gangarealet er der indgang til det store master bedroom/forældresoveværelse samt et sammenlagt teenageværelse med 2 rum, der tidligere har været opdelt i 2 separate værelser, hvilket snildt ville kunne reetableres, hvis og såfremt 3 separate værelser er et must – Bagerst er der ind- og udgang til et praktisk bryggers med vaskefaciliteter.
Hjemmets 680 m2 store grund er let og overskueligt anlagt, primært med græs, fliseareal samt let beplantning. Til huset hører der en praktisk carport på hele 31 m2 med gode opmagasineringsmuligheder samt et overdækket fliseareal på 24 m2.
Dyrup besidder alt hvad en større eller mindre familie måtte ønske sig. Skolegangen på Højme Skolen nås inden for ganske kort afstand, mens der i Dyrup, Sanderum og Dalum er flere handlemuligheder, med både dagligvarer og specialbutikker. Få meter fra hoveddøren når man på gåben natur og rekreative områder langs Odense Å og Ådal. Afkørsel 52 og det fynske motorvejsnet tilkøres 1,8 m herfra.
Med det ærlige 60 ved man hvad man får og rammerne hér er mere end i orden. Derved er der også mulighed for at sætte eget præg på både stil og indretning, og dermed realisere lige præcis de boligdrømme du har.

OBS! Billede 1 er facaderetoucheret, hvor træværk og vinduer er sortmalet på computer, der blot vises til inspiration.
5Antal rum
1966Byggeår
680 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Daniel Andersen
home Dalum

Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

danand@home.dk

63125540

63125540