Carl Plougs Vej 92, 6000 Kolding

117 m2 villa

Kontant 2.395.000 kr.

Flot moderniseret 50`er villa med skøn sydvendt terrasse og have.


Beliggende på Carl Plougsvej i den sydlige bydel.

Flot moderniseret 50´er  murermestervilla som fremstår indflytningsklar og i god stand. Boligen har bl.a. nyere tag, vinduer, køkken og badeværelser m.m. Haven er hyggelig med bl.a. æbletræer en skøn sydvendt træterrasse  og med haven grænsende ud til grønt område ved kolonihaverne m.m. 
Området som boligen er beliggende i byder bl.a. på mange grønne naturområder tæt på Kildevæld, sportsfaciliteter i form af KFUM Hallen og dens udendørs boldbaner, Kolding Boldklub, børnehaver, legepladser og så er du ikke langt fra skolerne: Brændkjærskolen og Sdr. Vang skolen, ligger  gå og cykelafstand fra boligen herudover har du nem adgang til motorvejsnettet. En placering som denne er  ikke længere væk fra byen end at man kan tage en gåtur derned på et kvarters tid, eller cyklen på 5 min. 

Indretning i stueetagen: Vindfang, gang med trappe ovre og underetagen, pænt badeværelse med bruser, toilet og pænt skabs arrangement, husets hjerterum er det dejlige store lyse køkkenalrum hvor familien kan samles og her er endvidere udgang til den skønne solrige sydvendte træterrasse og den dejlige have samt en hyggelig opholdsstue ligeledes med et godt lysindfald. 

Indretning i ovre etagen: Gang stort dejligt værelse, rummeligt soveværelse, toilet med håndvask m.m.

Indretning i underetagen: gang med udgang fra kælder, viktualierum, dejligt stort vaskerum med indbyggede skabe samt 2 dejlige disp. rum som kan bruges som kontor, hobbyer m.m. badeværelse med bruser, toilet og pænt skabsarrangement m.m.
 
 Her er desuden en dejlig carport og et stort udhus 
3Antal rum
1951Byggeår
3Antal toiletter
806 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.536 kr.

Udbetaling

120.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,833 / 11.014 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Hanne Viuf Faaborg
home Kolding - Slotsallé

Indehaver, Ejendomsmægler

hannef@home.dk

75520311

75520311