Capellavej 16, 8270 Højbjerg

149 m2 villa

Kontant 9.498.000 kr.

Højbjerg - Stjernekvarteret - Ialt 221 etagekvm.


Unik Liebhaver villa med ny tilbygning og fantastisk tagterrasse med den flotteste udsigt.

Velkommen til et af de mest eftertragtede og bynære kvarterer i Højbjerg! Her bor man i gåafstand til Marselisborg Slot, skov, badestrand, skole, sportsfaciliteter, indkøb, bus og i cykelafstand til Aarhus C. Capellavej 16 har uden tvivl en af de bedste beliggenheder i kvarteret.

Enestående 3 plans villa som er blevet smukt moderniseret og udvidet med en ny tilbygning i 2021, der bl.a. har medført et nyt eksklusivt køkkenalrum med en fantastisk tilstødende tagterrasse, som byder på den vildeste udsigt, der er i en klasse for sig selv. Herfra kan man nyde den skønneste udsigt over hele Sydbyen med det smukke Brabrandsøen i baggrunden og en betagende kulisse af de mest fortryllende solnedgange. Dette er virkelig et sted, hvor man kan finde fred i sindet eller imponerer sine gæster.

Villaen er på ialt 221 etagekvadratmeter fordelt på 3 spændende plan. Man bydes velkommen i en skøn forstue/entré med indbyggede skabe og klinkegulv. Et separat bryggers med egen ind- og udgang. En dejlig forældreafdeling med et stort master-bedroom med skabsvæg, kontor samt et tilhørende stort forældrebadeværelse. Desuden stort værelse ligeledes med indbygget skabe. 
Mellemste niveau rummer husets leverum; Et unikt køkkenalrummet med eksklusive indretning og moderne apparater som skaber et inspirerende sted, hvor man kan udfolde sine kulinariske evner. Det store foldedørsparti skaber en sømløs forbindelse mellem køkkenalrummet og tagterrassen, hvilket giver mulighed for udendørs spisning og underholdning. 
Dejlig stue med kig til Capellavej. Et godt badeværelse med bruseniche. Et kontor eller ekstra stue med trappe til 1. sal. 
Øverste etage er indrettet med repos og 2 hyggelige og charmerende børneværelser med trægulv, indbyggede skabe og synlige bjælker. Her er om muligt en endnu bedre udsigt.
Overalt i boligen er der en skøn stemning og et flot lysindfald.

Haven er i flere niveauer og er et kapitel for sig. Den er anlagt så man virkelig kan være privat med bl.a. en stor flisebelagt terrasse, hvor man kan nyde de skønne grillaftener. På den runde terrasse er der plads til bålhygge. Her er god plads til familiens aktiviteter med bl.a. nedgravet trampolin.
Desuden et meget anvendelig anneks på ialt 24 kvm. 
Et virkelig enestående hjem for jer, der drømmer om en bynær villa i særklasse.
1952
Byggeår
7
Antal rum
2
Antal badeværelser
865 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

9.498.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.776 kr.

Udbetaling

475.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

58,178 / 46.129 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Grøne Andersson
home Højbjerg

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

jega@home.dk

86277170

86277170