Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 25. februar

kl. 09.00-17.00

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 25. februar kl. 09.00-17.00

C O Jensens Vej 13, 9460 Brovst

97 m2 villa

Kontant 398.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 25. februar

kl. 09.00-17.00

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 25. februar kl. 09.00-17.00

Oplagt renoverings Projekt Centralt i Brovst


Beliggende på en rolig vej, med gåafstand til alt til hverdagen

Velkommen denne skønne bolig i charmerende Brovst, hvor en spændende boligmulighed venter på dig. Denne 97 m2 store bolig, fordelt over to plan, er ikke bare et af de billigste huse i Brovst, men også en mulighed for at skabe dit eget drømmehjem midt i byen.

Ved ankomsten møder du en indbydende og åben fordelingsgang, der straks giver et positivt indtryk af boligen. Her er der også adgang til et praktisk disponibelt rum, som giver gode opbevaringsmuligheder. Fra gangen træder du også ind i det rummelige og lyse badeværelse, der giver dig god plads til en forfriskende start på dagen.
Det store køkken er hjertet i huset og byder på masser af plads til familien kan samles om madlavningen. Den åbne adgang til den store stue gør det nemt at være en del af hyggen, mens man har gang i madlavningen. Samtidig giver den store stue gode mulige for en indretning der byder op til hygge med familien.
På underetagen får du også et stort værelse, der giver dig mulighed for at udnytte rummet efter dine ønsker. Det naturlige lysindfald gør dette til et behageligt og alsidigt rum.
Når du bevæger dig op ad trappen til overetagen, mødes du af et rummeligt repos, der kan bruges som ekstra opholdsområde eller kan udnyttes lige efter dine ønsker. Et stort værelse venter lige ved siden af, og her er der masser af plads til kreativ indretning, så det matcher dine personlige behov.
Udenfor byder ejendommen på ekstra faciliteter, der giver værdi til hverdagen. Et skur til opbevaring af redskaber og udstyr sikrer, at alt kan opbevares i tørvejr. Samtidig får du en dejlig grund på 402 m2.

Placeringen centralt i Brovst er uden tvivl en af de store fordele ved denne bolig. Midt i Brovst by har du alt, hvad du behøver inden for gåafstand. Indkøbsmuligheder, skole, børnehave, idrætscenter og spisesteder ligger inden for rækkevidde, og butikker som Imerco og Matas er kun en kort kilometer væk.
Denne skønne bolig, repræsenterer ikke bare en overkommelig pris, men også en chance for at skabe dit helt eget hjem i hjertet af Brovst. Mulighederne er mange, og du har friheden til at tilpasse boligen, så den imødekommer alle dine ønsker og behov. Samtidig giver den centrale beliggenhed dig en praktisk og bekvem hverdag.

Lyder dette som noget for dig? så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag på 96 38 38 01 eller på aabybro@home.dk

3Antal rum
1923Byggeår
420 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

398.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

868 kr.

Udbetaling

25.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

2,373 / 1.878 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Esben Clemmensen
home Aabybro - Brovst

Salg og vurdering

clemme@home.dk

96383801

96383801