Bytoften 13, 6534 Agerskov

124 m2 villa

Kontant 625.000 kr.

Charmerende 60'er villa på lukket villavej


Plastikvinduer og døre samt gasfyr fra 2021!

I hyggelige Agerskov, finder du dette charmerende byhus på Bytoften 13. Villaen ligger på en lukket vej i et børnevenligt kvarter. Med denne beliggenhed er du i gåafstand til institution, skole og offentligt transport. 

Huset er opført i 1967 og rummer et  boligareal på 124 kvm fordelt i ét plan samt en udestue på 18 kvm. Udvendigt fremstår huset med en muret facade i røde sten, eternittag og plastikvinduer. Huset opvarmes med gasfyr fra 2021 som suppleres af brændeovnen i stuen. I stuen er der desuden installeret luft/luft varmepumpe i 2016 til rumopvarmning. 

Indvendigt mødes du i et klassisk 1960'er vindfang der fører dig til husets fordeler-gang. Fordeler-gangen er med et pænt klinkegulv i varme brune nuancer og med praktiske indbyggede skabe, der giver god plads til opbevaring af overtøj mm. Fra gangen fordeles husets 3 fine værelser, der alle er med gulvtæppe, hvide lofter og har gode størrelser til både sove- og skabsplads. Badeværelset er moderniseret og fremstår i dag med hvide klinker, lyst badeværelsemiljø og bruseniche. Herudover er badeværelset også med gulvvarme. Bryggerset er praktisk indrettet med et bryggersmiljø med god plads til at ordne hverdagens vasketøj samt plads til at etablere vaskesøjle. Husets store køkken/alrum indbyder til ophold, og mange hyggelige timer med familien. Køkkenet er med samme charmerende klinkegulv som i fordeler-gangen, og køkkenmiljøet er lyst og velholdt. Alrummet er med laminatgulv, og har god plads til både at indrette sig med spiseplads samt sofagruppe. Fra alrummet er der mulighed for at tilgå den sydvendte udestue, der får et helt fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier, der samtidig giver udsigt over den smukke have. 

Udvendigt finder du en 784 kvm stor grund, som primært er udlagt i græs, med enkelte træer, bede og buske. Grundens flisebelagte indkørsel fører dig til en 50 kvm stor garage med betongulv og el-port. 

Her er der virkelig mulighed for at erhverve sig en ejendom med en god skal, og hvor man har mulighed for at sætte sit eget præg! 

Ses vi på Bytoften 13 i Agerskov? Det håber jeg virkelig vi gør! 
4Antal rum
1967Byggeår
784 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

625.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.130 kr.

Udbetaling

35.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,679 / 2.925 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Allan Nielsen
home Tønder

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

alnie@home.dk

74726270

74726270