Byleddet 6, 8220 Brabrand

136 m2 villa

Kontant 3.348.000 kr.

BRABRAND – Engdalsskolens distrikt


Skøn 3-plans villa med 186 gode etagemeter, dejlig grund og placering lige op til skov!

home byder velkommen til denne skønne 3-plans med 186 etagemeter 3 gode og særdeles anvendelige plan! En skøn og indflytningsklar bolig med bl.a. en fantastisk beliggenhed op til vidunderlig skov, en særdeles brugbar underetage og mulighed for masser af værelser og megen hjerterum. Her får I en spændende bolig i natursmukke omgivelser kun få hundrede meter til Brabrand Sø og Årslev Engsø. Et rigtig godt villakøb i et fornuftigt prisniveau i attraktivt område i Aarhus Kommune med et velrenommeret skoledistrikt!
I sin planløsning består boligen af: Indgang i bryggers med vaskefaciliteter eller gæsteentré med god plads til sko og overtøj og adgang til toilet. Gæsteentréen kunne nemt omdannes til større badeværelse sammen med toiletrummet.
Dejlig åbent køkken-/alrum med funktionelt køkken og megen opbevaringsplads. I delvis åben forbindelse hermed er stor stue med plads til spiseafsnit og mange gæster samt stor hyggelig TV-/sofakrog – og generelt et skønt lysindfald. Ekstra stue, som også kan anvendes til værelse/kontor.
God, åben trappeopgang til 1. sal, hvor I har repos til kontor, godt badeværelse med brus, toilet og vask, samt et stort soveværelse åben til kip, synlige hanebånd og udgang til altan med vidunderligt kig til skønneste grønne omgivelser.
I den gode og særdeles anvendelige underetage har I en dyb kælder med dejligt lysindfald og et stort disponibelt rum, der kan anvendes til teenagerafdeling, kontor eller hobbyrum eksempelvis. Derudover et godt viktualie-/opbevaringsrum til opmagasinering.
Foran huset er indkørsel til carport med skur i forlængelse heraf med gode opbevaringsmuligheder. Pragtfuld grund og skøn have både foran samt bag huset – mulighed for at nyde solen fra morgen til aften i private og absolut dejlige naturomgivelser, der bør opleves! Området kan betegnes som godt og trygt i blindt boligkvarter, som består af imødekommende og rare naboer. Her får I gode omgivelser med nærtliggende grønne arealer samt legeplads, der giver eventuelle børn mulighed for spil og leg i skønne omgivelser.
Alt i alt et godt huskøb på en attraktiv beliggenhed i kort afstand til Engdalsskolen, søer og ét af Aarhus smukkeste naturområder med gode muligheder for dagligvareindkøb, offentlig transport og meget mere! home inviterer inden for...

4Antal rum
1974Ombygget
2Antal toiletter
877 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.348.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.811 kr.

Udbetaling

170.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

19,230 / 15.486 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

86152700

86152700