Bygmarken 92, 6230 Rødekro

188 m2 villa

Kontant 1.648.000 kr.

Rummelig familievilla med flot opvokset have


Rigtig god indretning og børnevenlig beliggenhed

Villaen her på Bygmarken 92 er den perfekte familievilla. Så kort kan det i bund og grund siges. Den ligger nemlig placeret for enden af et blindt og ugeneret vænge. Den er velindrettet med blandt andet separat forældreafsnit, køkken/alrum og to badeværelser. Den er særdeles velholdt, og byder på flere gode opgraderinger.
Huset fra 1978 er i to plan og giver dig 188 m2 bolig, som suppleres af gode bonusarealer på sammenlagt 55 m2 i udhuse og carport. Af ejendommens fine opgraderinger kan vi blandt andet nævne, at tag, gavlender og alle vinduer på 1. salen er fornyet.
Grundarealet tæller 861 m2, og her får i en velanlagt, afskærmet baghave samt et ankomstområde fortil med god plads til parkering.
Kigger vi nærmere på selve planløsningen, er det helt naturlige omdrejningspunkt køkken/alrummet. Køkken/alrummet har en særdeles god størrelse og er placeret centralt i stueplan med direkte udgang til skønne syd-/vestvendte terrasse. I direkte forlængelse af køkkenet ligger bryggerset som formegentligt vil blive benyttet som den primære indgang grundet den nærme placering til carporten. I den resterende del af stueplan finder i også 3 værelser samt husets første badeværelse som er udstyret med karbad. På 1. salen venter en rummelig stue med et fantastisk skønt lysindfald og ikke mindst udsigt til haven. Der er desuden brændeovn, som kan supplere med god og hyggelig stemning på de kolde vinterdage. På 1. salen finder du også huset forældreafsnit, som indeholder soveværelse med skabsvæg samt det sidste badeværelse som er indrettet med bruseniche.
Udenfor venter desuden en flot anlagt have samt et skønt udemiljø med solrigt terrassemiljø samt overdækket terrasse med plads til udekøkken.
Fra den trygge og børnevenlige adresse kan du skyde genvej rundt i kvarteret via stier. Hærvejsskolen og Fladhøjhallen ligger inden for meget overskuelig gå- og cykelafstand. Det samme gælder for Rødekro Hallen i den modsatte retning samt for stationen og indkøbsmulighederne i bymidten.
Kontakt os for en nærmere information.

1978
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal toiletter
861 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.648.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.751 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,164 / 7.949 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Lützen Christensen
home Aabenraa

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

lutz@home.dk

74624045

74624045