Bygaden 59, 4983 Dannemare

79 m2 villa

Kontant 375.000 kr.

Charmerende villa i hyggelig by


Mulighed for hurtig overtagelse

Charmerende villa midt i Dannemare i kort afstand til byens faciliteter, indkøb, tankstation og forsamlingshus. Dannemare er omgivet af skøn natur og har kun ca. 4 km til Østersøen.
Ejendommen fremstår med pudset facade, eternit tag og vinduer med termoruder. Opvarmning sker via et pillefyr.
Når du træder indenfor, vil du blive mødt af en entré med plads til sko og overtøj. Lyst badeværelse udstyret med brus, vask og toilet. To fine værelser giver god plads til familien. Hjertet i dette hjem er den hyggelige stue, der inviterer til samvær og hygge. Stuen har plads til at både indrette sig med en sofagruppe og spisebord, hvor du kan tilbringe kvalitetstid med dine nærmeste. Det åbne og lyse køkken giver dig mulighed for at deltage i samtaler, mens du forbereder familiens yndlingsretter. Ejendommen byder på gulvvarme i det ene værelse samt stuen.

På 1. salen er en del af loftrummet indrettet til et opbevaringsrum/pulterkammer.
Derudover er der et bryggers/fyrrum, hvor bl.a. pillefyret er placeret. Herfra er der udgang til et praktisk værksted/udhus til opbevaring af haveudstyr og værktøj.
Udenfor finder du en dejlig overkommelig have. Dette er stedet, hvor du kan skabe din egen fredelige oase og nyde udendørslivet i de varme måneder. Kaffen kan nydes på terrassen i rolige og uforstyrrede omgivelser.
Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger eller for at arrangere en fremvisning. Der er muligvis for hurtig overtagelse.
5Antal rum
1983Ombygget
382 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

375.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

891 kr.

Udbetaling

25.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

2,233 / 1.756 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jørgen Danielsen
home Nakskov

Ejendomsmægler & valuar, Køberrådgiver

jamd@home.dk

54844008

54844008