Bybakken 18, Ganløse, 3660 Stenløse

150 m2 villa

Kontant 3.295.000 kr.

Velindrettet familievilla med skøn og unik udestue


- Ideel beliggenhed på lukket vej i Ganløse

Ingen andre villaer er præcis som Bybakken 18, og det skyldes ikke kun de skønne omgivelser i Ganløse. På adressen møder I derimod et charmerende A-hus, som har masser af spændende løsninger i bagagen. En dejlig udestue giver villaen karakter, og glæd jer til en rolig beliggenhed i gåafstand til det meste.
Selvom ejendommen på mange måder er traditionel, holder den andre traditioner i hævd end resten af Ganløse. Byens landsbystemning lurer på hvert et gadehjørne, og her er enen fin kombination af fornødenheder og fornøjelser. Lokalområdet har gennem en lang årrække formået at tiltrække familier fra Københavnsområdet, og samtidig fastholder Ganløse sin stærke identitet som et velbevaret landsbysamfund. Huset ligger desuden blot et par hundrede meter fra den historiske bykerne, og der er stisystemer til det meste.
Siden opførelsen i 1968 har villaen været igennem et par forskellige inkarnationer. Derfor møder I en meget karakteristisk ejendom, hvor det store sadeltag strækker sig næsten helt til jordniveau. Huset er bygget med hvide kalksten, mens pyramidetaget på den halvcirkelformede udestue også bidrager til, at villaen er helt sin egen. I får derudover en rummelig carport på 48 m2, mens den tilhørende have hører til de overkommelige af slagsen.
Indenfor er der mange veje at gå – både i konkret og overført betydning. Planløsningen fordeler de 150 boligkvadratmeter over halvandet plan, og den pæne stand gør det nemmere for jer at udvælge præcis de opdateringer, I drømmer om. En klassisk spindeltrappe forbinder etagerne, og førstesalen byder på et badeværelse samt tre værelser, hvoraf de to har udgang til en svalegangsaltan. Omvendt fokuserer stueplan på opholdsrummene.
Køkkenet er veldisponeret og nydeligt med fyldningslåger og træbordplader, mens I finder opholdsstuen lige ved siden af. Et bryggers og et badeværelse får I også, men det bedste gemmer vi alligevel til sidst. Med sin sydvendte orientering og fine udførelse er den skønne udestue nemlig en uomgængelig del af den samlede pakke. Bonusrummet fremstår i helårskvalitet, og med højt til loftet har I alle muligheder for at indrette en skøn vinterhave.
Kontakt os for en fremvisning.

1968
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal badeværelser
720 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.306 kr.

Udbetaling

165.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,222 / 15.831 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Martin Thorup Fystro
home Stenløse - Ølstykke - Jyllinge

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

fystro@home.dk

70 10 10 14

70 10 10 14