Bushøjvænget 33, 8270 Højbjerg

201 m2 villa

Kontant 8.698.000 kr.

Arkitektonisk 60'er villa få minutter fra Aarhus C


Arkitekt tegnet 60'er villa få minutter fra Aarhus C
Vi har hos home Højbjerg nu fornøjelsen af at byde jer velkommen til Bushøjvænget 33.
Her er tale om en højtbeliggende villa, tegnet af Arkitekt Bjarne Beck i 1962, beliggende på lukket vænge. Villaen har gennemgået en omfattende renovering, herunder nyt tag/gavle i 2019, nyt køkken, gulvvarme i stuen, delvis udskiftet vinduer m.m.

Villaen er opført i fuldmuret gult murværk, sort liste tagpap, sorte tagrender, sorte træpaneler samt brede vinduer og terrassedøre. Boligen har en skøn lukket og ugeneret have med flot grøn bevoksning, store birketræer samt en nyetableret træ terrasse med udendørs bruser.

I stueplanens entre ankommer man i husets centrum, hvorfra man kan fordele sig ind i boligens 4 værelser eller til det store køkken alrum der fører videre til en 55 m2 stor stue med pejs. I entren finder man også trappen til boligens kælder på 65 m2 med vaskefaciliteter samt gode disponible rum. Her er god lofthøjde, lys og nystøbte gulve.

Boligen byder generelt på et fantastisk lysindfald, stor rummelighed og en flot udsigt udover Aarhus. Her mødes I af et indbydende hjem med moderne faciliteter og stilfuldt design med detaljer og respekt for det oprindelige hus. Masser af plads til forskelligt samvær for den pladskrævende familie, om det er madlavning i det store køkken, hygge foran pejsen med panorama-wiev ud i haven eller lektielæsning i alrummet med direkte adgang til den flotte anlagte terrasse.

I kælderen er der mulighed for at skabe drømmeindretning, hvad enten det er et hjemmekontor, et legerum, et hoppy rum eller en vinkælder. Uanset hvad I beslutter jer for, er der masser af plads til at udforske jeres idéer og skabe de rum, der passer til jeres livsstil.

Huset er ideelt placeret i det charmerende Højbjerg. Her bor I, i et roligt og familievenligt kvarter, hvor børn kan færdes trygt og sikkert. Der er kort afstand til både natur, byliv og skønne grønne områder som Marselisborgskoven er lige i nærheden og indbyder til naturskønne gåture og aktiviteter udendørs. Ligeledes er der gode indkøbsmuligheder og skoler og dagsinstitutioner inden for rækkevidde. Du har også nem adgang til Aarhus centrum, der tilbyder et væld af kulturelle oplevelser, restauranter og shopping muligheder. 
7Antal rum
1974Ombygget
2Antal toiletter
1145 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

8.698.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.166 kr.

Udbetaling

435.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

49,841 / 40.145 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mike Donvild
home Højbjerg

Salg & vurdering

miked@home.dk

86277170

86277170