Brovangen 12, Bro, 5464 Brenderup Fyn

193 m2 villa

Kontant 1.395.000 kr.

Charmerende og romantisk bondehus-idyl - højt beliggende


I landsbyen Bro med højt til loftet, godt naboskab og sammenhold

Har du en drøm om at bo i landlig idyl med højt til himlen? Så kunne home Middelfarts nyhed beliggende i Bro ved Brenderup Fyn måske friste?

Med udsigt over grønne enge med græssende kvæg og heste, ligger denne charmerende bondehusidyl på en god og solrig grund på hele 2128 m2.  Villaen har et samlet boligareal på 193 m2 fordelt med 120 m2 i stueetagen og 73 m2 i tagetagen. Hertil kommer 27 muudnyttet areal i tagetagen over bryggerset. I forlængelse af baghuset ligger en carport og ydermere er der et udhus med overdækning, der inkluderer et godt værkstedsrum, samt et fyrrum med træpillefyr.

Ejendommen er beliggende blot 2 km fra skønne Bro Strand, med bl.a. fremragende ørredfiskeri. Varbjerg Strand med lystbådehavn, iskiosk og børnenes badebro er også et trækplaster i området.
Den hyggelige by Brenderup ligger tæt på med ca.1.400 indbyggere, et godt handelsliv og én af Fyens bedste bagere. Det er også hér områdets skoler og daginstitutioner findes. Ligeledes er der et stort udbud af fritidsaktiviteter i Brenderup. Ligeledes er det centralt i Danmark med kun ca.10 min. kørsel til det fynske motorvejsnet.

Husets entré byder velkommen med originale detaljer og adgang til et værelse. Fortsætter man ind forefindes et dejligt soveværelse med en god skabsvæg samt gulvvarme. 
Boligens hjerte er det store, lyse og charmerende stue-/Køkkenalrum. Her er god plads til familie og mulighed for både spiseplads samt hygge/lektiehjørne. Det skønne køkken er essensen af et rummeligt og godt landkøkken med direkte udgang til en god terrasse samt haven. Fra alrummet er der trappe til husets renoverede 1.sal, der rummer en pragtfuld stue med loft til kip. Herfra er der adgang til et stort dejligt værelse med hems. I forlængelse af køkkenet fører en mindre gang til et funktionelt badeværelse med badekar og gulvvarme, samt et godt bryggers med klinker, brændeovn og udgang til baggården. Fra bryggerset er der adgang til et disponibelt rum samt depot på 1.salen herover.

En dejlig ejendom, der oser af hygge i en landsby med godt naboskab, sammenhold og frivillige fællesaktiviteter. Kunne dette friste dig? Så vil vi glæde os til at tage dig med på en fremvisning på Brovangen.

Kontakt home Middelfart for nærmere information på tlf 64418090
5Antal rum
1800Byggeår
2128 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.813 kr.

Udbetaling

70.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,142 / 6.463 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nikolaj Klinge
home Middelfart

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Vurdering for RD

klinge@home.dk

64418090

64418090