Brorsonsvej 17, 9300 Sæby

167 m2 villa

Kontant 1.495.000 kr.

Rummelig familievenlig villa med 4 værelser


Central placering i centrum med gåafstand til indkøb og gågaden

Søger I en rummelig villa, med en central placering, så er Brorsonsvej 17 en oplagt familievilla med kort afstand til indkøb, skole og havn mm.

Huset har et fornuftigt boligareal på 167m2, et kælderareal på 47 m2 og en hyggelig udestue på 17m2.
Boligen byder velkommen i hele to flotte entréer, har 4 værelser og en god planløsning, hvor en lille gennemgangstue skaber en hyggelig sammenhæng mellem husets to indgange og opdeling.

Villaen er indrettet med et rummeligt og funktionelt rektangulært køkken med to parallelle køkkenborde langs begge vægge, der sikrer masser af arbejdsplads og skabsopbevaring. I forlængelse af køkkenet, er der indrettet alrum med plads til langbord, hvor familien kan samles. Herefter er der dobbelt dør til stor lys opholdsstue, hvor der er plads til både sofaarrangement og lænestole. Herfra er der udgang til meget fin udestuen.

Fra stuen er der desuden adgang til en gennemgangstue, som er indrettet med tv. Det kunne være et godt legeområde til børnene. Herefter kommer vi til en værelsesgang med stor skabsvæg, hvorfra der er tre gode værelser - alle i flot størrelse. Der er desuden et rummeligt badeværelse med hjørnebadekar, vask i integreret skabsmiljø, toilet og bruser med buede plastlåger. I den anden enden af boligen er der yderligere et værelse i god størrelse og et gæstetoilet med vask i underskab.

Kælderen er indrettet med vaskerum, viktualierum og fyrrum til oliefyret. Fra kælderen er der direkte udgang til udhuset, der tidligere har været en carport, men som i dag er lukket med vindue- og dørparti.

Udestuen fremstår lys og hyggelig og fra denne er der dobbelt havedør ud til en lækker lærig vinkelterrasse med videre retning ud mod haven. Haven kæver ikke det store vedligehold, men er indrettet med flere hyggekroge, der er bl.a. hyggeligt bålsted.

Det er muligt at parkere bilen i indkørsler på to sider af grunden og have er godt afskærmet af grøn beplantning og hegn.

Kort fortalt en rummelig bolig med central placering, til en flot pris.
6Antal rum
1979Ombygget
2Antal toiletter
851 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.495 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,684 / 6.858 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kenneth Johansen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler

kejo@home.dk

98462922

98462922