Brøndstræde 8, 3740 Svaneke

96 m2 villa

Kontant 1.895.000 kr.

Skønt byhus i Svaneke


Attraktiv beliggenhed og havudsigt

Nu får I mulighed for at opleve dette fine og meget charmerende hus i Svaneke, der nu kan blive jeres. Der er tale om en hvidmalet ejendom fra 1876 med rødt tag og småsprossede vinduer, som breder sig over 96 kvm i halvandet plan, hvor der fra førstesalen er udsigt til vandet. Til huset hører en solrig og hyggelig have.
I bosætter jer i attraktive omgivelser tæt på flere af byens herligheder. I kan derfor spadsere til byens torv med forretninger og spisesteder, ligesom dagtilbud og skole er indenfor rækkevidde, og I ikke er langt fra Vigehavn.
Det charmerende hus byder sig til på Brøndstræde 8. Indenfor udfolder sig et særdeles dejligt hjem, hvor stueplan indeholder en stor, todelt stue, som har plads til hverdag og fest. Stuerne opdeles af en buet åbning, som deler rummet op i en afdeling til de bløde møbler og en spisestue. Sidstnævnte er oplagt at stille nær brændeovnen og døren til køkkenet med lyse elementer og blå fronter.
Etagen fuldendes af badeværelset med et bruseafsnit og plads til opsætning af vaskefaciliteter. Der er også en entré med trappe til førstesalen, som råder over to værelser, hvor begge har indbygget skabsvæg. Fra værelserne er der sågar udsigt mod vandet, Svaneke Fyr samt Utzons smukke Vandtårn.
Udenfor venter jer en herlig have med græsplæne og et væld af træer og buske, som understreger atmosfæren. Til ejendommen er der også et fint udhus, samt et overdækket areal til opbevaring.
3Antal rum
1876Byggeår
234 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.493 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,973 / 8.676 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Per Kofoed
home Nexø

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

kofoed@home.dk

56 49 30 87

56 49 30 87