Brøndby Allé 14B, 2660 Brøndby Strand

203 m2 villa

Kontant 4.695.000 kr.

Skøn villa til den store familie få minutter fra vandet


Fem soveværelser og to badeværelser

Drømmer I om et hus med masser af plads, en super familievenlig indretning og kort vej til vandet? Hvis ja så skal I se nærmere på denne store, skønne villa på Brøndby Allé.
Der venter jer en bolig med hele fem soveværelser – og mulighed for et sjette værelse, hvis det store walk in/påklædningsværelse inddrages. Udover skønne værelser, så kan I glæde jer over store, lyse opholdsrum med god plads til familiens fælles aktiviteter. Der er et lyst og velindrettet køkken i åben forbindelse med alrummet og stuen, som har adskillige indretningsmuligheder og direkte udgang til haven.
Huset rummer også to badeværelser, så både opholds- og værelsesafdelingen har tilhørende bad og toilet i stueplan. Sidst men ikke mindst er der en præsentabel entré og et praktisk bryggers med super god skabsplads, hvidevarer og bekvem bagindgang.
Det er nemt at lave børne- og voksenafdeling i huset takket være de mange værelser, som fordeler sig på begge etager. To af værelserne har egen udgang til haven og er derfor ekstra skønne på sommerdagene, hvor I kan træde direkte ud på terrassen, når I vågner om morgenen.
Huset suppleres af en dobbeltgarage med elektrisk port, hvor bilerne kan køres direkte ind fra vejen.
Forhaven vender direkte mod syd, så I får det maksimale ud af solskinstimerne, og der er både græsplæne og god terrasseplads med gårdhavestemning foran huset. På modsatte side breder en stor træterrasse sig, og baghaven byder også ind med en stor, skøn græsplæne, der har masser af plads til både leg og afslapning. Haven ligger helt aflukket, og børnene kan trygt løbe frit mellem huset og haven.
I får en eftertragtet adresse en kort gåtur fra vandet, hvor Strandparkens smukke indersøer og de hvide sandstrande giver stor herlighedsværdi til området. Derudover kan I glæde jer over et familievenligt nærmiljø, veludbygget infrastruktur med kort vej til S-tog og hjertet af København blot 12 kilometer herfra. 
Alt i alt er der tale om en stor og spændende villa, som i den grad appellerer til familien, der drømmer om god plads og en hverdag tæt på vandet.

1920
Byggeår
7
Antal rum
2
Antal toiletter
1310 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.616 kr.

Udbetaling

235.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

28,687 / 22.780 kr.

Tjek boliglån