Bramdrup Vestergade 4, Bramdrup, 6100 Haderslev

143 m2 villa

Kontant 695.000 kr.

Bramdrup


Velholdt og indflytningsklar villa i hyggelig landsby

I mindre by med et godt sammenhold, finder I denne velholdte og indflytningsklare bolig. Beliggenheden er praktisk med kun 5 minutters kørsel til Haderslev, og nem forbindelse til motorvej E45, så du hurtigt kan komme nord eller syd på. Derudover er der anlagt en sikker cykelsti hele vejen mellem Haderslev og Bramdrup, og bussen kører hver time.

Via grusbelagt indkørsel kommer vi frem til boligens entré, som åbner op til vindfang med trappeforløb til førstesal, og videreforbindelse ind til husets hjerterum i køkken og spisestuen. Køkkenet er i lyse elementer med bøgekant i åben forbindelse ind til spisestuen, med plads til det lange spisebord, hvor familien kan samles. Herfra er der udgang til solfyldt terrasse. 

Derudover rummer boligen et godt soveværelse, børneværelse samt et lyst badeværelse fra 2001 med stor bruseniche og inventar fra Dansani/Scanbad. Herudover finder vi et praktisk bryggers med god plads til vaskefaciliteter, samt indbyggede skabe med skydelåger.

På førstesalen finder vi en rummelig og hyggelig vinkelstue med brændeovn, som spreder en god varme ud i rummet og skaber en god atmosfære. Herudover er der også et ekstra, godt værelse. 

Boligen opvarmes med naturgas.

Til boligen hører der dejlig stor flisebelagte terrasse mod sydvest, hvor solen kan nydes hele dagen. Praktisk carport og et stort skur med god plads til familiens cykler og alle haveredskaber. Godt græsareal med plads til boldspil og bålplads. 

Her får I en velholdt og indflytningsklar bolig. Kontakt home Haderslev – Vojens for din fremvisning allerede i dag på 74 53 05 45.
5Antal rum
1984Ombygget
600 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.263 kr.

Udbetaling

35.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,104 / 3.238 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Hans Plesner Drud
home Haderslev - Vojens

Indehaver

drud@home.dk

74530545

74530545