Købsaftale underskrevet

Brakildevej 4, Råbylille, 4780 Stege

223 m2 villa

Kontant 2.995.000 kr.

Råbylilles gamle skole udbydes nu endelig til salg.


Super charmerende ejendom, med mulighed for flexbolig

Velkommen til Brakildevej 4, en fantastisk ejendom på Møn, der byder på alt hvad en familie kan ønske sig! Denne unikke ejendom, som oprindeligt er områdets gamle skole, har masser af charme og historie.

Beliggenheden er helt fantastisk, da ejendommen ligger tæt på en dejlig badestrand. Her kan I nyde sand mellem tæerne og en svømmetur i det klare badevand, når sommeren melder sig.

Ejendommen er perfekt til børnefamilier og tilbyder masser af plads til både børn og voksne. Boligen har i alt fire værelser, hvoraf det ene er et stort master bedroom i stueplan, hvorfra man kan nyde den skønne udsigt til haven. Derudover er der også et flot badeværelse renoveret i moderne stil, samt et gæstetoilet på første sal.

Stuen er et herligt opholdsrum, som med sine store vinduespartier giver et fantastisk lysindfald og en skøn udsigt over haven. Her kan I nyde kvalitetstid sammen, og slappe af foran den hyggelige brændeovn.

Køkkenet er et lyst og funktionelt rum, der inviterer til madlavning og hygge. Her er masser af plads til de store madoplevelser, når familie og venner er på besøg.

Haven er en oase af muligheder, hvor der er plads til mange timers leg og afslapning. Der er også en sydvendt terrasse, hvor I kan nyde de varme sommeraftener og et glas kølig vin.

Denne dejlige skoleejendom på Møn er et fantastisk sted at kalde hjem. 
Kom og se det i dag, og tag det første skridt mod at skabe en drømmebolig for din familie!

1915
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal badeværelser
3271 m2
Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Stender
home Møn

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

mist@home.dk

55 81 15 51

55 81 15 51