Købsaftale underskrevet

Brændhøje 3, 8831 Løgstrup

158 m2 villa

Kontant 1.195.000 kr.

Rummelig familie villa med gode muligheder


Beliggende på en tryg og lukket villavej

Velkommen til Brændhøje nr. 3, og velkommen til denne rummelige familie villa beliggende i trygge omgivelser i Løgstrup.

Villaen er oprindeligt opført i 1970, i to plan, og er senere ombygget således der er adgang til kælderen indefra. Nuværende ejer er klar til at give stafetten videre til nye ejere.

I de 158 boligkvadratmeter findes: Entré der fungerer som fordeling mellem kælder og stueplan. I entréen er ligeledes et mindre depotrum. Spisekøkken i åben forbindelse til den store vinkelstue. (Der er lagt et værelse til stuen, som let kan genetableres). I fordelingsgangen er der adgang til et stort værelse(to der er sammenlagt). Soveværelse, og yderligere to værelser. Endvidere badeværelse samt adgang til bryggers.

Kælderen, indeholder blandt andet to gode store disponible rum, der kan anvendes til hobby(på nuværende tidspunkt er der bar i det ene). Ellers findes vaskerum, toilet mm.

Ejendommen har en skøn lukket have med bede og terrasser, og sidst men ikke mindst findes carport med tilhørende udhus.

Beliggenheden i Løgstrup er helt i top, og med skole, institutioner, indkøb, fritidsaktiviteter og et stærkt lokalsamfund har du alt hvad du behøver inden for gåafstand.

Kontakt home Viborg på 8661 1999 for at høre nærmere.
5Antal rum
1976Ombygget
2Antal toiletter
736 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kasper Koornneef
home Viborg

Ejendomsmægler, MDE

kask@home.dk

86 61 19 99

86 61 19 99