Borupvej 25, Butterup, 4420 Regstrup

168 m2 villa

Kontant 2.495.000 kr.

Regstrup


Indflytningsklar villa med dobbelt garage

Omtrent 2 kilometer nord for Regstrup, omgivet af åbne marker, fred, ro og fuglesang, udbydes nu denne flotte og velholdte villa, der byder på både god plads til hele familien og spændende muligheder i den særligt store garage med værksted.
På Borupvej 25 er denne charmerende villa fra 1927 løbende vedligeholdt, tilbygget, renoveret og istandsat, ude som inde, og fremstår i dag som en smuk, moderne og velindrettet bolig i særklasse.
Pladsen i den skønne bolig suppleres ikke bare af stemningsfulde udemiljøer, men også af en særligt stor garage med to vognporte og gode muligheder for værksted. Garagebygningen og boligen er forbundet via entré og forstue og mulighederne er mange i den flotte bygning, der udefra set er en naturlig forlængelse af hovedhuset.
I boligen fordeler pladsen sig over to plan. I stueetagen med fokus på fællesarealer i form af bryggers, badeværelse, alrum og stue og på husets førstesal med tre gode værelser.
Køkken-alrum og stue ligger i åben forbindelse med hinanden og her er lagt gennemgående flisegulve uden afbrydelser for en flot sammenhæng i de to rum. Køkkenet er lækkert og velholdt og er indrettet med mørke fronter, der står i flot kontrast til det lyse rum samt kvalitetshvidevarer, der blandt andet tæller stort amerikanerkøleskab og dobbelt-/kombiovn.
Alle faciliteter i huset fremstår yderst velholdte og boligen er indflytningsklar.
I haven er det den omkringliggende natur, der sætter stemingen. Her får I ikke bare jævnligt besøg af både fasaner, rådyr, harer og et mangfoldigt fugleliv. Her er der også en helt særlig fred og ro. Haven er anlagt med stor og solrig fliseterrasse, plæne og afgrænsede bede.
Her er I tæt på både Regstrup, Tuse og Holbæk. Indenfor en radius af omtrent 4 km. finder I både skole, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og en bred vifte af fritids- og idrætstilbud samt station med direkte forbindelse til København/Kalundborg.

5Antal rum
2010Ombygget
800 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.004 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,398 / 11.481 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Frederik Ryttergaard
home Holbæk

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

fryt@home.dk

59 43 59 59

59 43 59 59