Købsaftale underskrevet

Borghaven 7, 2500 Valby

131 m2 villa

Kontant 3.980.000 kr.

Villa i dejligt og børnevenligt kvarter


Huset trænger til en kærlig hånd...


Lad os byde jer velkommen til en villa beliggende i et roligt og børnevenligt kvarter. Her kan I se frem til en bolig til en rimelig pris, hvor der vil være luft i økonomien til at sætte sit eget præg på istandsættelse/modernisering.

Villaen er fra 1937, og I får glæde af et samlet råderum på 131 kvadratmeter fordelt over et stueplan og en førstesal. Husets nederste niveau består af en fordelingsentré, et værelse, køkken og toilet, et rummeligt badeværelse med badekar, alrum med plads til et stort spisebord og en opholdsstue, der sætter rammen for en god aften. Derudover hører der også en charmerende vinterstue til, hvorfra I kan gå videre til udestuen med kig til havegrunden. Husets førstesal består af to rum, der kan indrettes alt efter behov.

I kan godt begynde at glæde jer til udearealerne, og allerede når I ankommer til adressen, kan I parkere bilen i carporten og mærke stemningen af at være kommet hjem. Foruden den skønne vinterstue med mulighed for at skabe plads til planteliv og hygge, kan I trække ud på den åbne terrasse om sommeren – og ja, blot nyde jeres nye tilværelse tæt på byens mange gode tilbud. Haven er desuden dejligt aflukket med gode forhold til privatlivet, og det vil være muligt at etablere flere hygge- og solkroge på grunden.

Med jeres nye hjem bosætter I jer i Borghaven, som er et attraktivt villakvarter i Valby blot få hundrede meter fra Vigerslevparken. Det er et område, der virkelig tilgodeser familiens behov, og den aktive familie vil også nyde godt af den korte afstand til Valbyparken og Valby Hallen. Der er nem adgang til motorvejsnettet, og der er ca. 500 meter til nærmeste busstoppested, hvor 1A kører jer ind mod byen. I kan også vælge at hoppe på cyklen og sætte kurs mod Valbys hyggelige centrum, og Indre By nås på 25 minutter.
1937
Byggeår
6
Antal rum
778 m2
Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jacob Andreasen
home Valby

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

jaan@home.dk

36 16 05 55

36 16 05 55