Borgergade 9, 9362 Gandrup

203 m2 villa

Kontant 1.795.000 kr.

Stor villa med 4 værelser og 2 badeværelser


Central beliggenhed i Gandrup tæt på skolen

Stor 2-plans villa beliggende centralt i Gandrup.

På hjørnet af Borgergade og Skolegade midt i Gandrup finder du denne skønne 2-plans villa på Borgergade 9. Her får du en bolig på hele 203 m2, fordelt i 2 plan, som byder på stor stue, køkken, større bryggers, entré, repos, 4 gode værelser og intet mindre end 2 badeværelser, ét på hver etage. Dertil kommer en disponibel kælder, stor garage med tilhørende værksted og skur, samt en hyggelig have på en grund på 836 m2.

Boligen byder dig velkommen gennem den flotte og herskabelige entré, som forbinder det meste af stueetagen. Herfra har du adgang til det store badeværelse med både badekar og bruseniche, med indbyggede spots, som er indrettet i flotte og lyse elementer. Modsat har du det fine og landelige køkken, som byder på mange fine detaljer, bl.a. hævede ovne, integreret emhætte og masser af opbevaringsplads. Bag køkkenet har du et rummeligt bryggers, som byder på rigeligt med gulvplads. Fortsætter du længere ind i boligen, møder du den store og åbne stue. Her er der masser af plads til både at indrette skøn og hyggelig dagligstue samt spisestue med god plads til at samle hele familien. Her får du desuden masser af lysindfald gennem de store vinduer mod syd og øst, og så giver den direkte adgang til terrassen mod øst gode muligheder for at åbne op og lukke sommermorgenerne ind.
Ovenpå får du et fint repos som forbinder hele overetagen. Her har du adgang til et disponibelt rum, endnu et badeværelse og hele 4 værelser, hvoraf det største endda har overdækket altan mod syd.

Udendørs får du en rigtig skøn og nem have med morgenterrasse mod øst og overdækket terrasse mod vest. Så uanset hvad tid det er på dagen, kan du finde en plads i solen. Derudover har du en disponibel kælder og en stor garage med værksted og skur til redskaberne.

Den centrale beliggenhed i byen giver dig under 1 km. til nærmeste indkøb og kun et par minutters gang til skolen. Desuden har du ca. 20 min. kørsel til Aalborg og virkelig gode offentlig transport forbindelser.

Er du nysgerrig omkring boligen og kunne du tænke dig en fremvisning? Kontakt os allerede i dag på 98 25 27 44 eller på hals@home.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!
1950
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal toiletter
836 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.080 kr.

Udbetaling

90.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,079 / 8.679 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marc Cato Christensen
home Hals

Salgschef, Ejd.mægler MDE

cato@home.dk

98252744

98252744