Købsaftale underskrevet

Borgergade 18, Stenild, 9500 Hobro

81 m2 villa

Kontant 395.000 kr.

Mulighedsrig rødstensvilla på hele 150 etagemeter + 20 m2 indbygget garage!


Perfekt til førstegangskøberen, håndværkeren, 'handy'-manden eller til udlejning.

Murermestervilla fra 1929 med masser af potentiale! Et flot og ligetil, håndværkertilbud!
Stenild er en lille landsby kun 4 min. fra motorvej E45 (Hobro Nord), og kun 10 min. fra Hobro, med indkøb, restauranter, gågade, sport- og fritidsaktiviteter mv..

Ejendommen er opført i 1929, men er løbende vedligeholdt og moderniseret. Ejendommen trænger dog lige nu, til en ny ejer, som ikke er bange for at smøge ærmerne op og tage fat. Ejendommen er et dødsbo og bærer præg af, at den har stået ubeboet et stykke tid.
Villaen rummer 81 m2 bolig i stueplan og 1. sal, og har en god kælder på 69 m2. Dertil er også en indbygget garage på 20 m2, og en stor, spændende have på en i alt 1.350 m2 stor grund.
Med en buskrydder og malerpensel kommer du langt, men der er også rig mulighed for at lave større forbedringer på boligen.

Indretning:
Fra gaden er der indgang til den høje underetage/kælder. Denne indeholder entré/fyrrum, vaskerum, stort disp. rum, værksted og vaskerum. Fra værkstedet er der direkte indgang til den indbyggede garage og fra vaskerummet er der trappe til stueetagen.
Stueetagen indeholder entré, badeværelse, køkken med spiseplads samt en stor sydvendt stue. Fra entréen går trappen videre op til 1. salen hvor vi finder 2 gode værelser samt et stort repos. Ved indgangen til entréen er der en overdækket terrasse.

Der er gode p-muligheder, både i- og foran garagen, men også mulighed for at lave det på husets østside.

Den store have er anlagt med masser af frugttræer, buske og spændende stier. 
Det er tydeligt at der engang har gemt sig en lille park her, men lige nu trænger den til at blive gravet frem igen. Her er gode muligheder for at skabe sig en herlig oase - fuldstændig privat og ugeneret.

Har du hænderne godt skruet på, så er dette måske boligen for dig!

Kom selv ud op oplev ejendommen. Book en fremvisning på tlf. 98 51 12 01!
1929
Byggeår
4
Antal rum
1350 m2
Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolai Karmark Bay-Klit
home Hobro - Mariagerfjord

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

klit@home.dk

98511201

98511201