Ingen bopælspligt

Bøgehaven 16, 2980 Kokkedal

153 m2 villa

Kontant 3.995.000 kr.

TILBUD ØNSKES! Rummelig etplansvilla i naturskønne Kokkedal med ugeneret flisebelagt gårdhave


Attraktiv beliggenhed nær både institutioner, skole, havn og strand samt indkøbsmuligheder

Velkommen til Bøgehaven 16, hvor I på den lukkede vej, centralt i Kokkedal, finder denne velholdte villa fra 1972, der byder på dejlige udearealer med ugeneret flisebelagt gårdhave og hyggelig have.
Boligen appellerer til både den aktive børnefamilie med et stort soveværelse og to gode børneværelser samt et værelse med egen udgang, såvel som til familien, der blot ønsker god plads. Og med en beliggenhed nær både institutioner, skole samt Holmegårdshallen med diverse fritidsaktiviteter indenfor kort afsted fra hjemmet, bliver det ikke nemmere at få hverdagen til at gå op. Dertil kommer det trygge stisystem, som fører jer videre til indkøbsmuligheder, offentlig transport og skønne grønne områder, herunder Jellerød skoven I hurtigt kan nå til fods. Prikken over i’et er at den hyggelige havn og strand der venter blot en kort cykeltur fra matriklen.
Villaen er opført i 1972 og fremstår i flot stand med flere gode moderniseringstiltag. Inde i boligen finder I blandt andet nye skabe fra 2021, et moderne og flot Designa køkken fra april/juni 2021, brændeovn fra 2022 samt et nyt, totalrenoveret badeværelse med bruseniche fra 2023. En brugbar detalje er tørreskabet, som sælger har fået opført – til skånsom og miljøvenlig tørring af vasketøjet.
Dertil får I en bolig med alarmsystem, og hvor taget fremstår renset og malet.
Inde venter en stilig, moderne bolig, hvor planløsningen byder på separat værelsesafdeling med ikke mindre end to gode badeværelser, - et med bruseniche og et tidløst med badekar og bruser.
Husets hjerte er den store, lyse opholdsstue, der ligger i forlængelse af køkkenet i nutidig moderne stand med hvide elementer og lækker bordplade. Her er samtidig alt i gode kvalitets hvidevarer – alt holdt i hvidt og sort. Fra stuen er der udgang til den lukkede gårdhave, hvor I nemt kan indrette en herlig oase med ganske få virkemidler, som f.eks. krukker med velduftende urter og farverige planter.
Som bonus er der garage med indbygget udhus.

1972
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal toiletter
783 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.092 kr.

Udbetaling

200.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

24,434 / 19.242 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kim Svane
home Nivå - Kokkedal

Ejendomsmægler MDE

svane@home.dk

49 14 14 49

49 14 14 49