Bøgegårdsvej 7, 5471 Søndersø

151 m2 villa

Kontant 2.195.000 kr.

Moderne og indflytningsklar villa i lukket vænge.


Lækkert køkken / alrum med dejligt lysindfald.

I det attraktive Nordmarkskvarter og i roligt lukket vænge, udbydes denne flotte villa beliggende på en 866 m² stor velanlagt grund med godt udsyn til marker fra baghaven.
Nordmarkskvarteret kendes ved et roligt og familievenligt kvarter, med store grønne områder samt et godt stisystem til skolen og byens mange faciliteter og fritidsaktiviteter. Villaen er opført i 1979 i 1 plan og har et boligareal på 151 m², som har en ideel planløsning. Nuværende ejer har inden for det seneste års tid foretaget en større modernisering indvendig, så boligen i dag fremstår lys og moderne samt indflytningsklar. Der er bl.a. badeværelse fra 2015 med bruseniche samt tag fra 2022.
Boligen indeholder: Nydelig og lys entré, pænt badeværelse med bruseniche, godt forældresoveværelse med god skabsplads, godt bryggers med plads til vaskemaskinen, 2 gode værelser, fantastisk køkken / alrum med pæne ovenlysvinduer som giver et fantastisk lysindfald, rummelig og hyggelig opholdsstue, endnu et rummeligt værelse - ideel til teenageren eller måske forældreafdeling, da der nemlig er eget toilet og indgang.
Fliseindkørsel til isoleret garage med tilhørende værksted/opmagasineringsrum og dertilhørende redskabsskur.
Flot forhave samt en nydelig og nem sydvendt baghave, som er helt lukket og ugeneret med hyggelig terrasse miljø med udsigt til markerne.
Boligen henvender sig til familien der ønsker at bo centralt i Søndersø og som søger en villa der er lige til at flytte ind i.
Søndersø byder på mange faciliteter og oplevelser for både store og små. Her er bl.a. børnehaver, skole, gymnasium, flere dagligvare- og specialbutikker, sports- og fritidsaktiviteter m.v. Hvis det er naturen der trækker, kunne det være en rask gåtur ved Dallund Sø, eller for det yngre publikum Søndersø Bypark, en oase med liv i bymidten. Byparken har en bred vifte af funktioner, der både gælder legeplads for de mindste, streetbasket, fodbold, boldspil, skaterbane samt fitnessredskaber m.v. Offentlig transport til Odense og Bogense med Fynbus, og afstanden til Odense Banegård og motorvejsnettet over Fyn er ca. 15 km.
Kontakt home Nordfyn for nærmere information, eller for en fremvisning.

1979
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal toiletter
866 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.247 kr.

Udbetaling

110.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,537 / 10.532 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Finco
home Nordfyn

Partner, Ejendomsmægler, MDE

anfin@home.dk

64824232

64824232