Bøgegårdsvej 59, 5471 Søndersø

170 m2 villa

Kontant 2.095.000 kr.

Velholdt og indflytningsklar villa med en dejlig stor have


Beliggende i det attraktive "Nordmarken" centralt i Søndersø. Der er indlagt fjernvarme!

home Nordfyn har fornøjelsen af at udbyde denne præsentable og indflytningsklare villa. Villaen er beliggende i børnevenligt vænge på en 1.157 m² stor velanlagt grund, i det attraktive Nordmarkskvarter centralt i Søndersø by. Herfra er der gåafstand, via stisystem, til byens mange gode faciliteter, og en kort og sikker vej til skole og fritidsaktiviteter. Et perfekt område for børnefamilien. 

Villaen er opført i 1980 og har et veludnyttet boligareal på 170 m² og en planløsning der kan matche langt de fleste familiers behov.

Boligen indeholder:
Pæn entré, nydeligt bryggers med vask og skabs arrangement. Flot og rummeligt køkken med god spiseplads. Stor vinkel spise-/og opholdsstue med udgang til skøn vestvendt fliseterrasse og den lukkede have. Samtidig byder opholdsstuen på pejseindsats, så stuen er oplagt til mange hyggelige stunder. Stuen er dejlig rummelig og mangler du et værelse, er der gode muligheder for at lave endnu et. 

Boligen byder på  2 gode værelser, et fint gæstetoilet samt et nydeligt soveværelse med adgang til husets badeværelse. 

Huset byder derudover på en god carport samt en rummelig overdækning.
Den lukkede og ugenerede have danner rammen om enkelte bede, træer, et nydeligt græsareal med god plads til både leg og udfoldelse. Den hyggelige vestvendte fliseterrasse, er perfekt at nyde aftensolen på. 

Område:
Søndersø byder på mange faciliteter og oplevelser for både store og små. Her er bl.a. børnehaver, skole, gymnasium, flere dagligvare- og specialbutikker, sports- og fritidsaktiviteter m.v. Hvis det er naturen der trækker, kunne det være en rask gåtur ved Dallund Sø, eller for det yngre publikum Søndersø Bypark, en oase med liv i bymidten. Byparken har en bred vifte af funktioner, der både gælder legeplads for de mindste, streetbasket, fodbold, boldspil, skaterbane samt fitnessredskaber m.v. Offentlig transport til Odense og Bogense med Fynbus, og afstanden til Odense Banegård og motorvejsnettet over Fyn er ca. 15 km.
4Antal rum
1986Ombygget
2Antal toiletter
1157 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.095.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.334 kr.

Udbetaling

105.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,109 / 9.583 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jacob Emil Lassen
home Nordfyn

Salgschef, Ejendomsmægler, MDE

jalas@home.dk

64824232

64824232